IZLAPELI SEKTAŠ NAJBRUTALNIJE NAPAO SPC Raspop Miraš: Nameravali su da kupe 100 kalašnjikova, oni su fašisti!
Foto: Printscreen

Izlapeli sektaš i raspop Miraš Dedeić, najstrašnije je napao SPC, i u bunilu uputio stravične optužbe:

“Bio bih zatečen da su nameravali da kupe stotinu primeraka Svetoga pisma. Srpska crkva svojom prirodom nije hrišćanska nego svetosavska crkva, koja naučava pseudoreligiju i mračnjaštvo koji se očituji na najbrutalni način”, kaže izlapeli sektaš. 

TUĐA RUKA SVRAB NE ČEŠE Medojević upozorava, velika opasnost se nadvila nad Crnom Gorom - Preti nam scenario avganistanske tragedije - Alo.rs

“Vaseljenski je poznata kao podstrekač genocida i zločina u Drugom svetskom ratu i tokom ratova u bivšoj zajedničkoj domovini nad svima drugima i drugačijima, posebno Bošnjacima kao muslimanima. Podršku ima od mnoštva pseudonaučnika koji nemaju kredibilitet u naučnoj zajednici. 

Oni su pomogli da se njeni verujući ekstremno anticrnogorski radikalizuju, i u zemlji konsoliduju svojevrsnu duhovnu diktaturu koja pribegava nasilju ali i inteligentnoj, fašistički usmerenoj propagandi. Tako su normalizovali zlo i radikalizovali ljude u Crnoj Gori, i na temelju rasističkih teorija 19. veka raspirili mržnju prema Crnogorcima i Crnoj Gori”, rekao je Dedeić.

Ðukanović: Crna Gora stoji uz Ukrajinu u odbrani slobode - Alo.rs

Glava svetosavske crkve, dodaje Miraš, stoluje na Cetinju a hara po Crnoj Gori, počev od razaranja tumula na Rumiji i kulta Svetoga Vladimira 2005. godine, zaključno sa rušenjem ustavnoga poretka takozvanim litijama 2020. godine, koje su ustvari bile ustanak protiv civilizacije i državnoga reda i poretka.

“Po ko zna koji put molimo vlasti da povedu računa i spreče zlo i nesreću vidljivu iza svetosavskih mantija koje se vijaju po Cetinju, prije nego se nešto desi”, zaključio je Mihailo. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading