UPOZORENJE AMMS-a: Izmenjen režim saobraćaja na ovim putnim pravcima u Srbiji
ShutterStockStudio

Upozorava i da će sutra i u petak u periodu od 11.00 do 17.00 časova zbog radova na zameni dilatacija na delu auto-puta između petlje Bubanj Potok i petlje Beograd u smeru Niš-Beograd saobfraćaj biti usporen i odvijaće se preticajnom trakom.

U petak u periodu od 7 do 16 časova izvodiće se radovi na postavljanju induktivnih petlji u kolovoz na deonici Čelarevo - Novi Sad (Rumenka), bliža lokacija Begeč.

U toku izvođenja radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila, a zona radova iznosi oko 100 m.

Od danas do 7. septembra u periodu od 8 do 16 časova izvodiće se radovi na sanaciji desne kolovozne trake mosta broj 8, preko Save kod Ostružnice, a za vreme izvođenja radova na delu kolovoza na kojem postoje po dve saobraćajne trake u oba smera vožnje za saobraćaj će biti zauzeta desna traka u smeru Beograd - Obrenovac, na deonici dužine od 100 m.

Saobraćaj će se neometano odvijati levom kolovoznom trakom.

 

 


Do 1. novembra izvodiće se radovi na rehabilitaciji deonice Majdanpek - Rudna glava. U zoni radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Do 31. oktobra izvodiće se radovi na pojačanom održavanju deonice Straža - Jasenovo, a tokom izvođenja radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila i biće regulisan semaforskom signalizacijom.

Do 1. novembra izmenjen je režim saobraćaja na deonici Mrčajevci - Kraljevo zbog izvođenje radova na izgradnji nadvožnjaka auto-puta E-761 (deonica Pojate - Preljina).

Do 1. septembra izvodiće se radovi na pojačanom održavanju na deonici od petlje Aleksinački Rudnici do petlje Aleksinac, kod Aleksinca.

 

 

Vreme u Grčkoj narednih dana - Alo.rs


Radovi će se izvoditi u preticajnoj traci, u smeru Niš - Beograd.

Na naplatnim stanicama na autoputevima nema zadržavanja vozila.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading