PORODICA SAVIĆ PONOVO IMA KROV NA GLAVOM Vesić: Nečije malo nekome znači mnogo
Foto: Alo.rs

Naime Vesić je tada obećao da će se od prikupljenih sredstava, porodici iznajmiti stan u Zemunu na godinu dana, kao i nameštaj i sve što je neophodno ovoj petočlanoj porodici da nastavi sa normalanim životom”,

Obećanje je i ispunjeno, porodica Savić se uselila u stan pre nešto manje od mesec dana.

“Trudim se kada god mogu i kada vidim neku ovakvu priču da pomognem, svestan sam da ne mogu svima da pomognem, zajedno sa svojim prijateljima preko Fondacije grada Beograda “Gnezdo”, odlučio sam da prikupimo sredstva koja su bila potrebna porodici Savić i oni danas na moje veliko zadovoljstvo imaju krov nad glavom”, izjavio je Vesić.

“Želim samo da naglasim da je Fondacija “Gnezdo”, na čelu sa direktorkom Tanjom Popović, za samo nekoliko meseci postojanja uspela da uradi velike stvari. Uz pomoć Fondacije završava se pet kuća u Petrinji za naše ljude koji su svoj dom izgubili u strasnim zemljotresima pre dve godine. Završili smo dve kuće u Sručinu, jednu za porodicu sa devetoro dece a drugu za porodicu sa petoro dece koje nisu imale gde da žive. “Gnezdo” je uz pomoć jedne kineske kompanije donirala tablete i računare za decu da Kosova i Metohije. Fondacija će takođe obezbediti pomoć i porodici Gaćeša sa četiri bebe tako što će im obezbediti nameštaj koji im je potreban, dok ću ja kao što sam i obećao odvajati 25.000 od svoje plate narednih 18 godina”, rekao je Vesić gostujući jutros u televizijskom programu.

Vesić je dodao kako jedni drugima možemo puno da pomognemo ako pokažemo malo empatije, jer nečije malo nekome znači mnogo.

Goran Vesić sluša Vasko žabata - Alo.rs

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading