DA LI JE OVO POGLED NA MORE?! Turista iznajmio apartman u Hrvatskoj, pa pobesneo zbog onoga što ga je dočekalo
EPA Antonio Bat

"Stan sa pogledom na more", "apartman na samo minut od obale", "Izuzetna lokacija", samo su neke od fraza kojima oni koji rentiraju apartmane duž morskih obala, pokušavaju da privole turiste unutar svojih stambenih jedinica.

Upravo zbog toga, snimak turiste koji je boravio u Hrvatskoj na letovanju, postao je viralan na društvenim mrežama. Naime, kako je navedeno u opisu snimka, gazda stana im je rekao da sa balkona imaju pogled na more, ali... Naime, pogled na more je značio naslućivanje mora kroz šumu borova.

"Hrvatski vlasnici apartmana molim vas, naučite šta znači apartman sa pogledom na more. Iznajmio sam ovaj luksuzni i skupi apartman zato što mi je rečeno da ima pogled na more. Imam novac, tako da mi to nije problem, ali pogledajte šta sam dobio. Da li je ovo pogled na more!? Molim vas, prvo isecite drveće i onda pričajte o pogledu na more", rekao je on revoltirano dok je kamerom telefona snimao stan i pogled sa terase koji ga je iznervirao.

Iako se možda nadao podršci u vidu komentara ispod snimka na TikToku, dogodilo se upravo suprotno. Naime, njemu su se javili ljudi sa Balkana, objašnjavajući mu da to jeste pogled na more, te i da je drveće tu sa razlogom, kao i da nikome ne pada na pamet da seče prelepe borove šume, koje su jedna od najvećih prirodnih atrakcija duž jadranske obale.

"Možeš da vidiš more, dakle, to jeste pogled na more. Ako želiš da sečeš drveće, iseci ih ispred svoje kuće. Mi volimo naše drveće, Hvala na poseti", glasio je komentar jednog Hrvata, koji je ujedno bio propraćen sa najviše pozitivnih reakcija tik tokera.

 

Komentari (1)

Loading
Kratko i jasno

17.08.2022 11:35

Odgovor je arogantan, drzak, nevaspitan lopovski. Taj odgovor , dajte vasoj Gospi!