STRPLJENJA AKO PUTUJETE Na Horgošu i Kelebiji zadržavanje dva sata
AMSS/Printscreen

Saobraćaj može otežavati i smanjena vidljivost zbog povremeno jačih pljuskova, a postoji i opasnost od odrona.

Prema informacijama Uprave granične policije u 7.30 časova, na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta, kao i na Kelebiji.

Na graničnom prelazu Gostun, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 30 minuta, saopštili su Putevi Srbije.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

Na auto-putu E-763, deonica Ub - Lajkovac, ka Beogradu - izvode se radovi na izradi "Gabionskih zidova". Zatvorena zaustavna saobraćajna traka.

Auto-put E-75, petlja Novi Sad Jug - petlja Sirig, ka Sirigu - radovi na obeležavanju desne ivične linije od 8. do 15. avgusta od 7 do 17 časova, dok se saobraćaj odvija preticajnom trakom i radovi na obeležavanju razdelne i leve ivične linije od 15. do 25. avgusta dok se saobraćaj odvija voznom i zaustavnom trakom.

Leskovac (Strojkovce) - Leskovac, kod Leskovca - radovi na asfaltiranju do 20. avgusta od 7 do 17 č, uz naizmenično propuštanje vozila i povremene obustave od 9 do 12 i od 14 do 17 č. Alternativni pravac: lokalni put Donja Jajina - Gornja Jajina.

Velika Lomnica - Buci - Jastrebac - obustava saobraćaja zbog radova od 8.30 do 12 č. i od 14 do 17 č. do 12. avgusta. Van perioda obustava saobraćaj se odvija normalno.

Brnjica- Dobra - radovi na rehabilitaciji do 30. novembra uz naizmenično propuštanje vozila.

Žabari - Bošnjak, naselje Četereže - radovi na sanaciji do 31. avgusta uz naizmenično propuštanje vozila.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Srbiji nema zadržavanja vozila.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading