PIK TOPLOTNOG TALASA, UKLJUČEN METEOALARM, OSTANITE KOD KUĆE Evo kada sledi pad temperature, ali i jake vremenske nepogode sa gradom
alo

I danas je sunčano i veoma toplo u Srbiji. Posle jutarnja temperatura od 21 stepena, oćekuje se najviša dnevna do 38 stepeni.

Oblačno vreme, uz manji pad temperature, očekuje se u nedelju.

I u Beogradu veoma toplo, sa temperaturom do 36 stepeni.

Cela zemlja je pod narandžastim meteo-alarmom, što znači da su prognozirane opasne vremenske pojave, takvog intezniteta da mogu prouzrokovati materijalnu štetu i biti opasne po ljude i životinje. 

U nedelju oblačno vreme uz manji pad temperature. Na severu i zapadu suvo i sunčano, dok se u ostalim predelima posle podne i uveče očekuju lokalni pljuskovi s grmljavinom. Temperatura do 34 stepeni.

PIK TOPLOTNOG TALASA, UKLJUČEN METEOALARM, OSTANITE KOD KUĆE Evo kada sledi pad temperature, ali i jake vremenske nepogode sa gradom

Alo

 

 

Oblačno i kišovito vreme se očekuje i u ponedeljak, sa temperaturom do 34 stepena.

RHMZ izdao je upozorenje za danas za područje Srbije na visoke temperature a za početak sledeće sedmice na kratkotrajne vremenske nepogode, za 8. i 9.avgust.

Danas veoma toplo sa najvišom temperaturom od 34 do 38 °C, na području Beograda oko 36 °C.

Sutra i u prvoj polovini sledeće sedmice promenljivo oblačno uz postepeni pad temperature, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. U ponedeljak (08.08.) i utorak (09.08.) lokalno se očekuju obilne padavine i grad, u zoni pljuska i jak vetar, upozorio je RHMZ.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading