NIŠTA NOVO NA BALKANU Ustaše i balisti, pod patronatom nacista, obnovili pakt iz 1943.
Foto: Printscreen

Dva naroda bez istorije, bez kulture, poznati po zločinima i zajedničkoj mržnji prema Srbima. Dva nikada postojeća naroda stvorena u vatikanskoj i germanskoj kuhinji.

Ono što ih takođe vezuje je krađa i falsifikovanje tuđe istorije, ako i nepostojeći vladari. Hrvati "imaju" kraljeve za koje čak ni Vatikan nije čuo, a Šiptari prisvajaju ilirsku kraljicu Teutu, mada sa Ilirima imaju veze koliko i Arapi.

Kada su dva naroda tako bliska i kada ih veže mržnja prema svemu srpskom onda je logično i da se međusobno pomažu.

Zbog toga su Aljbinu Kurtiju odmah priskočili u pomoć dežurni dušebrižnici iz Zagreba i obnovili pakt između ustaša i balista sklopljen 1943. 

U proustaškom mediju Jutarnji objavljen je intervju sa sa, da ironija bude još veća, jednim nemačkim "stručnjakom". 

Red je da se u sve ubaci i jedan Nemac jer su imperijalni Drugi Rajh i Austrougarska stvarali obe ove veštačke nacije na uštrb srpskog naroda i srpske teritorije, a nacistički Treći Rajh bio saizvršitelj u genocidu nad Srbima na teritorijama NDH i tzv. Velike Albanije.

I tako ova koalicija pod nemačkim patronatom pokušava da nastavi tamo gde su stali njihovi ideolozi 1945. bestidnim naslovom 

"Iz Srbije stižu groteskne optužbe na račun Kosova, namjerno se stvara panika. Slično rade i Rusi"

Printscreen

 

 

Dotičnom nemačkom stručnjaku nije problem hiljade napada na Srbe na teritoriji Kosova i Metohije. Ne smeta mu ni otvoreni ustašluk u Hrvatskoj. Jeino što mu smeta je što Srbija pod vođstvom predsednika Vučića jasno kaže da neće dozvoliti nove "Oluje".

Vreme je da se svima njima postavi pitanje "Koliko Srbija mora da bude slaba i mala da ne bi bila jaka i velika?"

 

Komentari (1)

Loading
Martini

06.08.2022 08:38

Europa bez Srba je sigurna i srecna !Vas treba naterati za Rusiju ,odakle ste i dosli!