POZIVAMO TRGOVINSKI LANAC IDEA DA UPUTE IZVINJENJE ZA OLUJU Ivan Ivanović iz pokreta "Naši" nastavlja sa akcijom lepljenja plakata širom Srbije
Printscreen

„Mnogo je sramotnih dana u istoriji hrvatskog naroda, a takozvana operacija Oluja je jedan od njih. To je dan kada su uz pomoć svojih zapadnih mentora izvršili etničko čišćenje nad srpskim narodom i proterali ga sa njegovih vekovnih ognjišta. Naravno, sve je to bilo praćeno ubistvima civila, i bombardovanjem i pucanjem u izbegličku kolonu. To je dan koji Hrvati slave kao pobedu, dok se u realnosti radi o danu njihove nacionalne sramote. Narod koji je stvarao svoju budućnost na krvi srpske nejači, žena i deca, nema nikakvu budućnost.

Akcija lepljenja plakata na objekte trgovinskog lanca IDEA je naš odnos prema Hrvatskoj genocidnoj politici prema srpskom narodu. Кompanija IDEA isključivo želi srpski novac, ali do sada nikada nismo čuli da su se javno pokajali ili uputili izvinjenje zbog genocidne politike koju vodi njihova država prema srpskom narodu. Evo sada ih pozivam da sutra na dan zločinačke operacije „Oluja“ upute izvinjenje i javno pokajanje, i naša akcija će odmah stati“.

Plakat, koji se već danima lepi u Srbiji napravljen je u formi „Ideinog“ kataloga, a na slikama se nalaze starci, deca i izbeglička kolona Srba tokom akcije „Oluja“. Sa naslovom „Udea vam želi srećnu Oluju“ i šahovnicom na glavnom logou, na plakatu su i „cene“ ljudi na slikama – 0 dinara.

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading