USTAŠE NE MIRUJU! HOĆE NOVU OLUJU!  Bračni par došao u Knin u rodnu kuću na odmor, išarali im auto sa srpskim tablicama 'Za Dom'
Printscreen

Naime, na automobilu beogradskih registracija koji su pozajmili od brata njenog supruga, a koji je bio parkiran ispred njene porodične kuće, pronašli su ispisan natpis „Za dom“. Bilo je to u sredu oko 7.30 i sve su prijavili.

- Parkirali smo auto ispred kuće. Kad sam ujutru izašao, imao sam šta da vidim. Imam osećaj da je to najnormalnija stvar za sve ovde, ali nikako ne može biti normalna stvar u 21. veku. Policija je sačinila zapisnik, ali je materijalna šteta, košta – rekao nam je čitatelj. - Ili bi možda trebalo da napišemo 'Spremni' na drugoj strani da bude kako treba? Inače se uopšte ne bih uznemirio, ali ovo mora kad-tad da prestane, glupo je. Da ljudi imaju druge poslove, ne bi razmišljali o tome i radili takve stvari – dodaje sagovornik.

 

U policiji su nam rekli da takve stvari uglavnom rade deca. Ako je to tačno, onda zaista živimo u veoma pogrešnom društvu. Još je tužnije jer ta deca nisu ni živela u tom sistemu, nisu bili učesnici niti deo plana – dodaje naša sagovornica, koja se sa suprugom Srpkinjom preselila u Australiju još 1996. godine. - Dođemo ovde, potrošimo pare, uložimo u kuću, a onda te dočekaju ovakve stvari. Kad se to desi, onda čovek malo razmisli koliko je to zapravo ispravno – zaključuje. Upit o navodnom incidentu uputili smo i PU Šibensko-kninskoj, čiji ćemo odgovor objaviti po prijemu.

 

 

 

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Miki

03.08.2022 14:16

Polako doci ce i vrijeme za denacifikaciju Hrvatske.

Deki Rus

03.08.2022 14:58

Tako treba i htvatima sve to uraditi u Srbiji

Vi

03.08.2022 15:45

Vi sto.lupate minuse deca vam se raspala od sifilisa!!!