RADE SKLEKOVE NA PEŠAČKOM DOK JE ZELENO SVETLO Tiktok izazov vreba decu, besni posmatrači s nevericom se krste
Foto: Alo/Shutterstock

„U Zemunu, na raskrsnici kod stadiona, kad se upalilo zeleno svetlo za pešake, tri klinca, maksimalno 10-11 godina, zatrčali su se i na pola pešačkog prelaza legli da urade dva skleka. Pretrčali su ostatak pešačkog smejući se. Reč je o raskrsnici i oni koji skreću mogli su da udare ludu decu i da robijaju, ni krivi ni dužni. Razgovarajte sa decom i vodite računa kakav sadržaj gledaju na telefonima“, upozorio je anonimni član Instagram grupe Serbia_Beograd_rezerva.

RADE SKLEKOVE NA PEŠAČKOM DOK JE ZELENO SVETLO Tiktok izazov vreba decu, besni posmatrači s nevericom se krste

Foto: Alo/Printscreen

 

Kao i uvek u sličnim situacijama, momentalno se povela oštra rasprava, a kritike koje su se ticale našeg mentaliteta, mahom su upućivane roditeljima.

„Nikad neću razumeti balkansku stranu Tiktoka“, prokomentarisala je osoba sa imenom „anchyivkaa97“, dok je izvesni „nkl.stc“ kratko i jasno poručio: „Prilično sam siguran da ste samo odgajili debile“.

Bilo je i onih koji su se takođe susreli sa novim i nimalo bezazlenim „igrama“, kako deca najčešće doživljavaju Tiktok izazove nesvesna koliko su oni opasni po njihov, ali i život ljudi iz okruženja.

„To sam videla i na velikoj raskrsnici u bloku 45. Roditelji, pričajte sa decom“, zamolila je još jedna članica ove grupe, Ružica Ljubojević.

Neko ko ima profil sa imenom „Jpetojević“ dodao je: „Sinoć su na Zelenom vencu pet, šest njih pretrčavali ulicu tamo-ovamo“.

Čitajući ovaj status, mnogi su se, kako su napisali, s nevericom krstili i zapitali šta će biti sledeće.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading