GAĐAJU PROSTORIJE SNS-a I CEPAJU SRPSKU ZASTAVU Nasilnici i mrzitelji Srbije napravili haos u Novom Sadu (VIDEO)
nsuzivo.rs

Lažni ekolozi nastavili su svoju šetnju ka prostorijama SNS-a na Bulevaru oslobođenja, a kad smo mislili da nakon blokade kola građanima ne može dalje, oni su i tamo napravili novi incident.

Naime, okupljeni su jajima gađali prostorije, ali i krvnički razbili stakla na prostorijama ove stranke. Zelenom i crvenom bojom jedan od okupljenih oskranavio je izlog, uz pokliče okupljene mase. Vrhunac svega bilo je skidanje srpske zastave sa prostorija i njeno cepanje.

 

Nasilnici i mrzitelji Srbije prave nered u Novom Sadu

 

 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Nele Chicago

28.07.2022 21:15

Zasto se ovakvi ne izmlate jednom,cepaju zastavu,u zatvor.

Joka

28.07.2022 21:48

Sram vas bilo cepate zastave svoje zemlje koja vas hlebom hrani idite u svetda vidite kako se voli i poštuje prodali ste se za sitne pare znali ste uzeti od države a sada uništite sve žalosno što gledam masu mladih ljudi zapitajte se kuda ste krenuli STRANPUTICOM

Jastreb

29.07.2022 10:52

MUP nek radi svoj posao. pustite ih nek razbijaju, lome, kradu a onda kad se sve završi registrovati ih, pozvati na informativni, podneti krivične prijave i suditi im uz naknadu svih troškova. Pa to što neće ništa da rade ne zanči da moraju da uništavaju ono što su neki uradili. Sa bandom se zna kako se postupa.