ŽARKO JE PROŠAO BROJNE TAŠTINE TESTOVE Nastavljamo s objavljivanjem najinteresantnijih priča koje su pristigle na konkurs za najzeta i najsnajku
Foto: privatna arhiva

Naša čitateljka Slobodanka Milinković iz Kragujevca je prijavila svog zeta Žarka Đerkovića i obrazložila zašto baš on zaslužuje lentu najzeta.

Na samom početku je napisala da ga je upoznala 2003. godine, kada je kod njih došao na slavu kao dvadesettrogodišnji momak njene ćerke Tatjane.

„Svi smo ga radoznalo očekivali da ga vidimo, ali i procenimo. On se stidljivo sa buketom cveća i poklonom pojavio. Odmah pri upoznavanju primetila sam njegovu skromnost i lepe manire. Živeo je tada na selu i dolazio je sve češće kod nas. Za njega sam uvek imala reči hvale i brzo sam ga zavolela, ali mi je bilo na pameti možda se folira, ovo je samo zabavljanje“, napisala je tašta

„Najveću radost u naše živote je unelo rođenje unuka Mihaila. Zet je od tada živeo kod nas, ne sluteći da mu je tašta, žena zvana skener, stalno tu, u blizini. On nije ni slutio da je bio na brojnim testovima. Ja sam boravila po ceo dan u kući i motrila kao jastreb sa grane. Sa nama je živeo deset godina, a pre šest godina oni su se preselili pored nas. Uvek kažem, bilo je vreme da se ’skener isključi’“, dodala je u šali ova Kragujevčanka.

Žarko je vredan, čak preterano radan, brz, uvek je u pokretu i svima se nudi da pomogne. Moja najveća sreća je što nikad nisam čula da je na moju ćerku povisio ton, hvala i njegovoj majci, koja mu je usadila tu crtu poštovanja prema ženi. Hvala mu za pažnju prema svima nama, napisala je Slobodanka.

Mislim najiskrenije da je zaslužio titulu najzeta, ako ne zbog ovoga što sam istakla u pismu, onda sigurno zbog tašte koju mora da trpi, ako ne pobedi na konkursu, ja ću mu sašiti lentu i svečano predati, zaključila je na kraju tašta Slobodanka Milinković iz Kragujevca.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading