HUMANITARNA ONLAJN PRODAJA SLIKA ZA LEČENJE DEČAKA IZ PEĆI TRAJE DO VEČERAS U 20.00 SATI!
Foto: Facebook.com/Goran Vesic

Na osnovu ponuda koje su date za slike do sada smo prikupili oko 25 hiljada evra za lečenje malog Aleksandra Džavrića iz sela Brestovik kraj Peći.

Licitiranje za kupovinu slika vrši se na aukcijskoj platformi za prodaju umetničkih slika https://aukcije.arte.rs. Sve kompanije i pojedinci koji žele da kupe divne slike o Beogradu i pomognu lečenje malog Aleksandra mogu to da učine samo još danas do 20.00 sati.

 

 

Za lečenje srpskog dečaka iz sela Brestovik kraj Peći potrebno je da se prikupi sedamdeset hiljada evra jer dečak koji rođen prevremeno u prištinskoj bolnici nije bio stavljen u inkubator. 

Pomoć malom Aleksandru ima pre svega humanitarni karakter jer možemo da promenimo život ovom detetu koje bi posle operacije počelo da živi kao sva druga deca. Ali naša pomoć ovom detetu pokazuje kakav odnos imamo prema Srbima sa Kosova i Metohije i da li ih prepuštamo na milost i nemilost prištinskim vlastima koje smatraju da srpsko dete ne zaslužuje da bude u inkubatoru.

Prodaja slika obavlja se preko Fondaciji GNEZDO za decu i omladinu Beograda tako da se zahvaljujem direktorki Tanji Popović i njenom timu na poslu koji su obavili da prodamo što više slika i tako prikupmo pare za lečenje dečaka. 

Svi oni koji ne mogu da kupe slike mogu da uplate koliko mogu i žele direktno na račun oca dečaka. Svaki dinar je važan.

Komentari (0)

Loading