OBRENOVAČKO LETO Svi programi besplatni za posetioce: Koncert za Petrovdan
GO Obrenovac

Koncert Dejana Petrovića biće održan na gradskom trgu na Petrovdan, 12. jula, s početkom u 20 sati.

- Pozivam vas da dođete na gradski trg, da čujete izuzetne muzičare, akademske, koji sviraju ne samo izvornu, etno muziku, već i sve druge vrste nota - poručio je član Veća opštine Obrenovac Zoran Ćorlomanović.

U sredu, 13. jula, takođe u trećoj nedelji ovogodišnje manifestacije Obrenovačko leto, publika može prisustvovati koncertu džez orkestra iz Bazela.

- Ovaj bend je na proputovanju kroz Srbiju. Videli su naš program, dopao im se, pa smo se dogovorili da u dvorištu Biblioteke „Vlada Aksentijević” održe za našu publiku jedan džez koncert - istakao je Ćorlomanović.

U četvrtak, 14. jula od 19.00 sati na novoj sceni u nekadašnjoj zgradi Stare opštine u koju će biti premeštena Biblioteka „Vlada Aksentijević” biće održano književno veče.

U petak, 15. jula u galeriji Sportsko-kulturnog centra „Obrenovac” s početkom u 19 sati biće otvorena izložba „Obrenovac u kadrovima” akademskog slikara profesora Koste Milovanovića.

Tradicionalna manifestacija Obrenovačko leto koju organizuje Gradska opština Obrenovac trajaće do 1. septembra, a svi programi su besplatni za posetioce.

Petrovdanski vašar

Zbog održavanja Petrovdanskog vašara u Obrenovcu pojedine gradske ulice su zatvorene od 11. jula u 10.00 sati do 13. jula u 3 sata ujutru. Zbog velike gužve, koja se očekuje i ove godine, organizatori ove manifestacije upozoravaju građane da, ukoliko je to moguće, u grad ne dolaze automobilom.

- Petrovdanski vašar velika je manifestacija u našem gradu. Sve tezge su već izdate, a očekujemo i ove godine, kao i prethodnih, veliki broj posetilaca - navela je Jelena Muškinja iz Gradske opštine Obrenovac, i naglasila je da građani čija su vozila parkirana u ulicama koje će narednih dana biti zatvorene za saobraćaj moraju ukloniti vozila sa pomenutih parking mesta.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading