VREME SE SAMO TRENUTNO PRIMIRILO, NEOPHODAN KRAJNJI OPREZ! Nepredvidivi pljuskovi, pa vrtoglavi rast temperature, pogledajte koliko!
Alo

U nedelju, 10. jula, vreme će biti promenljivo oblačno i u većem delu zemlje suvo sa sunčanim intervalima uz umeren i jak zapadni i severozapadni vetar.

Posle podne i uveče pojava kratkotrajne kiše ili pljuska biće lokalnog karaktera. Jutarnja temperatura od 12 do 18, a najviša dnevna od 25 do 28 stepeni.

Za ponedeljak, 11.jula, prognozira se promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i uglavnom suvo. Vetar slab i umeren, na istoku Srbije jak, severozapadni. Jutarnja temperatura od 10 do 16, najviša dnevna od 23 do 26 stepeni.

U utorak, 12.jula, takođe promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i uglavnom suvo. Vetar slab i umeren severozapadni. Jutarnja temperatura od 8 do 14, najviša dnevna od 24 do 26 stepeni.

U sredu, 13.jula, na severu pretežno sunčano, u brdsko-planinskim predelima promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i uglavnom suvo. Vetar slab i umeren severni. Jutarnja temperatura od 9 do 15, najviša dnevna od 25 do 28 stepeni.

Zatim, od 14.pa sve do 18.jula, vreme se stabilizuje, biće pretežno sunčano i iz dana u dan sve toplije.

 

Komentari (0)

Loading