APSOLUTNI HIT Vesićeva pokretna kancelarija postala igračka, prodaje se za 360 dinara kod Kineza: Sav novac ide Fondaciji "Gnezdo"
Foto: Printscreen

„Kad su mi se naši kineski prijatelji obratili sa molbom da dozvolim korišćenje mog imena za igračku, sa zadovoljstvom sam to učinio. Košta 360 dinara, a sav prihod robna kuća uplaćuje Fondaciji ’Gnezdo’ za decu i omladinu Beograda. Tako da kupovinom igračke pomažemo drugoj deci kojoj je ta pomoć potrebna“, napisao je dojučerašnji zamenik gradonačelnika Goran Vesić na svom profilu na Tviteru, i dodao da minijaturna kamp-prikolica može da se kupi u robnoj kući „Panda“ na uglu Masarikove i Resavske.

Njegova objava izazvala je brojne komentare, neki su pohvalili ovaj gest, a bilo je i onih koji su se požalili.

APSOLUTNI HIT Vesićeva pokretna kancelarija postala igračka, prodaje se za 360 dinara kod Kineza: Sav novac ide Fondaciji

Foto: Printscreen

 

„Gospodine Vesiću, robna kuća ’Panda’ na Vidikovcu nema vašu igračku. Pošaljite im bar nekoliko, znam mnogo ljudi koji bi je kupili. Moraću da idem do Beograđanke“, bio je jedan od komentara.

Imajući to u vidu, kao i podatak da je tokom prvog dana prodato više od 100 igračaka, Vesić je obavestio javnost da će se replike njegove pokretne kancelarije naći i na policama ostalih kineskih robnih kuća tokom naredne nedelje. Izrazio je zahvalnost svima koji su igračku kupili i koji su mu prethodnih dana pisali.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading