ŠTA HOĆE OVI LJUDI?! Radnici Fijata odbili sastanak sa predsednikom Vučićem, nastavljaju da maltretiraju sve građane Srbije i šibicare za pare uz deo opozicije
Alo

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je radnike Fijata na sastanak u subotu kako bi se našlo rešenje za njihovu situaciju, ali su oni to odbili, uzdajući se u deo opozicije, tražeći više para za sebe.

Prethodno su odbili i sastanak sa premijerkom Anom Brnabić i izašli da blokiraju saobraćajnice po Beogradu, ometajući i maltretirajući svoje sunarodnike.

Oni su samoincijativno prekinuli pregovore sa Vladom, prekršili dogovor, odbili sastanak koji im je ponuđen u Vladi Srbije u 16.30 i nakon toga blokirali Gazelu i duplirani zahteve. Njih 300 blokiralo je Beograd. 

Prvo su tražili otpremninu od 1.000 evra,a danas traže 2.000 po godini radnog straža što je 10 puta više nego drugi radnici u Srbiji.

Odbili su i predlog Fijata da dobiju 17 hiljada evra, minimalnu platu od 800 mesečno i da imaju garantovan posao kada se u Srbiju vrate.

Na protestu u petak i danas su se pojavili predstavnici koalicije Moramo – Aleksandar Jovanović Ćuta, Nebojša Zelenović, Dobrica Veselinović, ali i saradnici Vuka Jeremića koji očigledno stoje iza protesta i nadaju se jeftinim političkim poenima.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading