PRAVI HEROJI! Policajci Miroljub i Miroslav spasili život devojčici
Alo!/M. Š.

Patrola je na raskrsnici Dalmatinske i Starine Novaka oko 15 časova, zatekla ženu koja je šetala devojčicu sa posebnim potrebama koja je bila u invalidskim kolicima i koja je naprasno izgubila svest, a brzom reakcijom dvojice policijskih službenika, devojčica je odvezena službenim vozilom do bolnice.

Zahvanjujući brzoj reakciji dvojice policijskih službenika devojčica je u poslednjem trenutku predata u ruke lekarima koji su je kiseonikom oživeli.

Jezivi detalji ubistva u Barajevu - Alo.rs

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin zahvalio se policijskim službenicima Rakićeviću i Iliću na brzoj i pravovremenoj reakciji, istakavši da su spasavanjem devojčice učinili podvig vredan svake pažnje i pohvale.

Ministar unutrašnjih poslova istakao je da je srpska policija tu da brine o bezbednosti i sigurnosti, ali da je prvenstveno tu da brine o običnom čoveku i prva pruži pomoć u času nevolje.

Pripadnici Uprave saobraćajne policije Miroljub Rakićević i Miroslav Ilić biće nagrađeni od strane ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina.

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading