SLUČAJ ZA "LAZU" Teolog: "Osoba koja se skinula gola u Hramu ima pomračeni um"
Foto: Printscreen/Youtube

Morale su da intervenišu i policija i Hitna pomoć, a narod u Hramu nije mogao da veruje šta se desilo pred njihovim očima u jednoj od najvećih srpskih svetinja.

Incident se dogodio u nedelju, 29. maja, oko 17 sati. Sve je tog dana izgledalo uobičajeno u Hramu, bilo je vernika, a i očekivao se početak večernje službe u maloj crkvi pored Hrama.

- A onda je jedan čovek, dao bih mu tu negde oko 40-ak godina, možda i manje, počeo da se skida. Za čas posla se skinuo potpuno go. Skočiše i neki ljudi, koliko sam posle čuo iz obezbeđenja Hrama su, trebalo im je malo više da ga savladaju i smire, korpulentniji je, otimao se. Uglavnom, pozvali su policiju i Hitnu pomoć, koja je došla i odvezla ga. Kako se pričalo posle, odvezen je u psihijatrijsku bolnicu "Laza Lazarević" - rekao je naš izvor i dodao da je kasnije čuo i da je taj čovek odavno psihijatrijski pacijent, lečen u "Lazi".

SLUČAJ ZA

TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC

 

I on, kao i vernici koji su se u tom momentu našli pod kupolom Hrama Svetog Save, bili su zatečeni i nisu mogli da veruju čemu su prisustvovali.

Teolog Miloš Stojković kaže da je u pitanju nedolična scena, a kako kaže, u pitanju je pomračeni um, odnosno, osoba za psihijatriju, ili je sa druge strane, član neke sekte.

- Nema veze ako su neke zajednice ozvaničene, bitno je ono što se uči, a to vrlo lako može da bude sekta. Čim neko nema u sebi Hrista na pravi i istinski način, tada se dešavaju ovakve situacije. Zamislite,l nag čovek nasred svetinje, to je uvreda! - rekao je Stojković.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Tuza

05.06.2022 12:31

Smestite coveka na psihijatriju!Pomozite mu!