SREĆAN SAM ŠTO VIDIM OVU RADOSNU DECU Vučić podelio paketiće mališanima iz Ukrajine
Printscreen

U tom objektu, koji je otvorenog tipa, trenutno borave 43 žene, 17 dece i sedam muškaraca, a starosna struktura dece je od dve do 18 godina.

Vučić je prilikom ove posete  upitao decu da li ima nešto  što bi voleli da dobiju, nakon čega im je podelio paketiće. Ovaj gest kao mali znak pažnje i topla dobrodošlica  oduševili su mališane i njihove roditelje. 

VUČIĆ U VRANJU Predsednik Srbije u poseti izbeglicama iz Ukrajine - Alo.rs

- Srećan sam što vidim ovde mnogo radosne dece i želim vam da što pre dočekate mir, da možete da se vratite svojim domovima. Ko god bude želeo da živi i radi u Srbiji, uvek može. Ovde se osećajte kao kod svoje kuće. Obezbedili smo vam dodatnu pomoć i sve što mislite da možemo da pomognemo, spremni smo. Saosećamo se sa svim ljudima i nama je važno da deca imaju normalno i pristojno detinjstvo. I starijih koji ima ovde, da žive dostojnim životom. Nadam se da ste u Srbiji osetili srce dobrih domaćina i da vidite koliko vas volimo i koliko razumemo vašu sudbinu. I mi smo prolazili kroz izbeglištva, muke i tešku patnju, razumemo vas - rekao je predsednik Vučić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading