Vučević: Ovo naselje jako lepo izgleda, a Grad je samostalno investirao 1,6 milijardi i obezbedili smo još jednu lokaciju
Foto: Printscreen/instagram

Njima su ključeve uručili gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, potpredsednik Vlade i ministar odbrane Nebojša Stefanović, ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović, ministarka pravde Maja Popović, ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić Tepavčević, kao i državni sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova Bojan Jocić.

Kako je rekao gradonačelnik Vučević, nastavljen je niz zajedničkih uspešnih investicija Republike Srbije i Grada Novog Sada.

Svečanost povodom Međunarodnog dana reke Save - Alo.rs

- Ovaj lokalitet opremljen je po najmodernijim standardima kako bismo obezbedili dobre uslove za život ljudima koji se staraju o sigurnosti našeg grada i naše države. Ovo naselje jako lepo izgleda, a Grad je samostalno investirao milijardu i 600 miliona dinara, i obezbedili smo još jednu lokaciju za ovu namenu, na Bulevaru Evrope – naglasio je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

Ministarka Darija Kisić Tepavčević izrazila je zadovoljstvo zbog toga što država brine o onima koji brinu o opštoj bezbednosti, kao i zbog toga što je, i ovog puta, među vlasnicima stanova kojima su ključevi uručeni, petoro boraca i ratnih vojnih invalida. Da su veoma važni za društvo oni koji posao stavljaju ispred svojih porodica, naglasila je i ministarka pravde Maja Popović, kao i da, ovim projektom, država Srbija jača sektor bezbednosti.

MALA MATURA SVE BLIŽA: U velikim gradovima najteže upisati gimnazije - Alo.rs

Tomislav Momirović izjavio je da su zgrade u naselju Jugovićevo zidane po najvišim svetskim standardima, da je do sada u Novom Sadu završeno 1970 stanova i da će se u narednom periodu graditi još 1500 objekata.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading