TELEKOM SRBIJA: NISMO IZGUBILI SPOR
Privatna arhiva

Saopštenje prenosimo u celosti:

"Povodom netačnih i neistinitih pisanja pojedinih medija, dužnost nas kao kompanije jeste da javnost obavestimo o istinitom razvoju događaja, koji se tiče navodnog gubitka spora u korist kompanija United Grupe. 

U vezi sa tim, Telekom Srbija je iskoristio svoje zakonsko pravo da se obrati Privrednom sudu u Beogradu, kako bi se utvrdilo da su članice United Grupe izvršile radnje nelojalne konkurencije kršenjem kodeksa poslovnog morala i dobrih poslovnih običaja iznošenjem neistinitih i uvredljivih tvrdnji i podataka o kompaniji Telekomu Srbija, usmerenih na narušavanje njenog ugleda i poslovanja.

Ishod je zapravo sledeći – Privredni sud u Beogradu je doneo prvostepenu nepravosnažnu presudu koja nema nikakvo pravno dejstvo sve dok viša sudska instanca ne odluči o žalbi koju ćemo svakako podneti. Time je sasvim jasno i očigledno da spor nije konačan. 

Razlog podnošenja naše tužbe jeste da se pred sudskim institucijama pokaže i dokaže da se mediji u vlasništvu United Grupe zloupotrebljavaju za nelojalne obračune sa konkurencijom. S tim u vezi, Telekom Srbija će preduzeti sva dalja pravna sredstva u borbi za pravdu."

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Mile

25.05.2022 17:43

Pozivam sve gradjane srbije da sto masovnije koriste usluge telekoma i tako zadrzimo nasu kompaniju jos profitabilnijom