NAUČNO-TEHNOLOŠKI PARK NOVI SAD NA BEOGRADSKOM SAJMU TEHNIKE Nastup je pod sloganom „Inovacije pred vašim očima“
Alo

Na Sajmu će svoje inovativne proizvode predstaviti naše članice iz redova startapa i to Delta Arh Lab, Topteep MES i Energy Pulse.

Na štandu NTP-a Novi Sad startap kompanije i timovi imaju priliku da prezentuju svoje projekte, organizuju sastanke i susrete sa posetiocima, učesnicima Sajma i potencijalnim poslovnim partnerima.

Pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja nastupaju četiri Naučno-tehnološka parka u Srbiji: Beograd, Niš, Čačak i Novi Sad.

Alo

 

 

Pod sloganom „Inovacije pred vašim očima“, tokom četiri sajamska dana, u pet hala i na otvorenom prostoru Beogradskog sajma, svoja tehničko-tehnološka postignuća predstavlja više od 500 direktnih i indirektnih izlagača, proizvodnih ili projektantskih kompanija, naučno-istraživačkih i obrazovnih institucija, startap projekata i inovativnih pojedinaca iz tridesetak zemalja sa tri kontinenta. Gotovo polovina ukupnog broja izlagača dolazi iz inostranstva.

Izlagači u svojim programima prezentuju više od 100 inovacija i noviteta, najviše u sektorima koje pokriva industrijska revolucija 4.0, u robotici, primeni laserskih tehnologija, CNC mašinama, automatizaciji proizvodnih procesa, mernim instrumentima, alatima.

Alo

 

 

Gotovo svi najvažniji državni i obrazovni činioci u promociji inovacija i naučnih, tehničko-tehnoloških istraživanja – od Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, preko Centra za promociju nauke ili naučno-tehnoloških parkova, do svih najznačajnijih obrazovnih i naučno-istraživačkih instituta i institucija – daće svoj pečat i u izlagačkom i u stručnom pratećem programu Sajma tehnike.

 

Komentari (0)

Loading