SRPKINJE SU VREDNE, OVE MOJE SE SAMO MACKAJU Ismet Imamović iz Kladnja, udovac s penzijom od 2.000 evra i tri kuće, traži ozbiljnu ženu za brak
Foto: Printscreen/Youtube

Celog života radio je kao rudar u Nemačkoj. Iškolovao je troje dece, dočekao unuke, a onda pre tri godine Ismetu Imamoviću iz Tareva, u opštini Kladanj u BiH, preminula je supruga.

Sinovi i ćerka retko dolaze, zovu još ređe, pa je ovaj krepki sedamdesettrogodišnjak odlučio da se oženi. Traži ozbiljnu ženu do 56 godina, bilo koje vere i nacije, spremnu na zajednički život u Nemačkoj, gde ima stan.

To je treća nekretnina u njegovom vlasništvu jer poseduje kuću u centru Sarajeva i porodično imanje u Tarevu, s voćnjakom, košnicama, domaćim životinjama. U bračnu zajednicu unosi i penziju od 2.000 evra.

- Otkad se pročulo da tražim ženu, telefon mi stalno zvoni. Zovu me svakakve, neke se šale, a jedna mi je tražila da joj kupim stan u Sarajevu. Mislim se, šta će ti stan, ženska glavo, pored moje kuće u centru! Zato sam odlučio da se više ne javljam na stari broj iz oglasa - rekao je za Alo! Ismet, i zamolio da podvučemo da ga ne zanimaju mlađe od 56 godina, neradnice i one koje se tek razvode.

- Ne treba meni neka lepotica da je gledam, treba mi dobra žena za društvo, ne mogu da podnesem samoću. Ne mora ona ništa da radi, samo da skuva i očisti kuću. Srpkinje su vredne i poštene, znam to, družio sam se sa Srbima. Dobre su i ove moje muslimanke, ali se one povazdan mackaju, neće ništa da rade. Nek mi se ne javlja koja se razvodi, kakvi su naši sudovi, pre ću umreti nego dočekati kraj parnice - polušaljivo je rekao budući mladoženja, čija je pokojna supruga sa kojom je bio u braku više od 50 godina preminula od starosti.

SRPKINJE SU VREDNE, OVE MOJE SE SAMO MACKAJU Ismet Imamović iz Kladnja, udovac s penzijom od 2.000 evra i tri kuće, traži ozbiljnu ženu za brak

Foto: Printscreen/Youtube

 

Na oglas koji je dao u lokalnim medijima javljale su se, kako je istakao, razne dame. Neke su mu se i dopale, ali njihovoj deci se nije dopala ideja o maminoj udaji.

- Koja god se meni sviđa, deca joj se ljute da se udaje po drugi put. Znam kako je, jer ako bih pitao moje, ne bih nikad više video žene - požalio se Ismet, koji je u Nemačkoj radio 37 godina u rudniku.  

- Nije bilo lako, tamo se izistinski radi, ne kod nas, pola dana se ispijaju kafe. Izdržao sam, dogurao do penzije koja je 2.000 evra. Čak i kad odapnem, mojoj gospođi će ostati oko 1.300 evra zbog onog umanjenja od 30 odsto. Nadam se da to nije malo? - ozbiljno je pitao Ismet, i odmah dodao da ima i novi automobil, da ne pije i ne puši.

- Lako me je održavati. Mogu sve sam oko kuće da uradim, platim radnike da pokose, okopaju, izoru. Na jesen idem u Nemačku, svaku zimu tamo provedem, zato žurim da se što pre oženim. Jer ona mora da nauči bar osnove nemačkog jezika, zbog papira. Platiću joj kurs, neka ne brine. Mogu i da dođem u Beograd da se upoznamo ili da joj platim put da ona mene poseti. Otvoren sam za sve dogovore, samo neka se što pre javi - zaključio je Ismet, koji je zamolio da ostavimo njegov broj telefona.

SRPKINJE SU VREDNE, OVE MOJE SE SAMO MACKAJU Ismet Imamović iz Kladnja, udovac s penzijom od 2.000 evra i tri kuće, traži ozbiljnu ženu za brak

Foto: Printscreen/Youtube

 

Malo sam gluv, pa neka bude uporna

Iako je dobrog zdravlja, Ismet zbog rada u rudniku slabije čuje, pa je potencijalnim kandidatkinjama poručio da budu uporne.

- Ako se odmah ne javim, neka pokuša još neki put ili ostavi poruku. Moj kućni broj je 035/627-658.

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading