DUNAV OSIGURANJE NA SAJMU POLJOPRIVREDE U NOVOM SADU Važnost osiguranja poljoprivrede za finansijsku stabilnost proizvođača
Promo

U sklopu otvaranje manifestacija, učesnike su obišli predsednik republike Srbije, Aleksandar Vučić i predsednik Vlade republike Mađarske, Viktor Orban, sa delegacijama dveju zemalja.

Tim povodom, predstavnici "Dunav osiguranja", među kojima su bili predsednica Nadzornog odbora, Tatjana Vukić, kao i Ivana Soković, predsednica i Miloš Milanović i Bojan Raičević, članovi Izvršnog odbora Kompanije, istakli su važnost osiguranja poljoprivrede za finansijsku stabilnost proizvođača.

Tanjug

 

 

"Vlada republike Srbije i Ministarstvo poljoprivrede iz godine u godinu povećavaju subvencije za osiguranje poljoprivrede, koje iznose od minimalno 40 do čak 70 odsto u pojedinim okruzima, a pored toga i lokalne samouprave dodatno subvencionišu osiguranje poljoprivrede. Maj mesec se tradicionalno u Kompaniji "Dunav" vodi kao mesec osiguranja poljoprivrede, i tim povodom odobravamo popuste našim osiguranicima, koji iznose minimalno 10 odsto premije osiguranja na sve vrste osiguranja poljoprivrede," istakla je Ivana Soković, predsednica Izvršnog odbora Kompanije.

U cilju podizanja svesti o važnosti osiguranja, Kompanija "Dunav" već gotovo čitavu deceniju održava edukativne radionice širom Srbije, kojima nastoji da stimuliše proizvođače da osiguraju svoju proizvodnju.

 

Tanjug

 

 

U sklopu učešća, u četvrtak 26.maja u 11 časova, u Kongresnom centru Sajma, "Dunav osiguranje" će održati konferenciju "Izazovi i rešenja u poljoprivredi", gde će zajedno sa predstavnicima struke i Ministarstva poljoprivrede razgovarati o trendovima i rizicima u poljoprivrednoj proizvodnji. Učešće u konferenciji je slobodno za sve zainteresovane, a više detalja može se pronaći i na zvaničnom sajtu Kompanije.

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading