U Beogradu održan event  „Beyond“  svih očekivanja
Foto: Promo

Jedan od naših najcenjenijih kuvara, chef Filip Ćirić, influenser svih influensera Nichim Izazvan - Milan Vučićević i dizajner enterijera Dragoljub Lazarević – otkrili su kako izgleda njihova savršena kuhinja: opremljena ugradnim kuhinjskim uređajima najmodernije tehnologije, od kojih je svaki, jednim delom, napravljen od reciklažnog materijala, moderno dizajnirana i kao stvorena za dobru zabavu i druženje. Uređaji u ovoj kuhinji štede vreme i enegiju, pa su zato savršeni, kako za muškarce u kuhinji, tako i za  svaku porodicu, za mlade parove koji tek planiraju useljenje u svoj prvi stan... 

Foto: Promo

 

A sve to su kuvar Filip Ćirić i influenser Milan Vučićević Nichim Izazvan pokazali „uživo“: Filip je spremao jagnjetinu u pikantnom sosu i baklave koje su sve oduševile, a Nichim Izazvan se i sam uverio da iz ugradnih aparata koji štede energiju mogu da izađu jela koja imaju ukus i izgled kao ona iz najfinijih restorana. Dok je Filip „leteo“po kuhinji, ništa ga nije ometalo jer je zahvaljujući dizajnu kuhinje sve bilo na dohvat ruke. A kada je jelo bilo spremno, kuhinjom se osećao samo čist vazduh, jer je aspirator „pokupio“  sve mirise.

Sve ovo, dešavalo se u beogradskom restoranu „Barel House“ i destileriji „Belgrade Urban Distillery“, gde se se okupio veliki broj partnera kompanije „Beko“ kao i zaposlenih u ovoj kompaniji, saradnika i medija, koji su degustirali jela, a učestvujući u zabavnom kvizu, mnogo toga i naučili o novoj liniji ugradnih uređaja „Beyond“ , i osvojili vredne nagrade – rernu, sudomašinu i ploču za kuvanje. A jedan od dobintika nagrade, poslovni partner kompanije „Beko“ iz Makedonije, svoju nagradu donirao je u humanitarne svrhe u Srbiji.

Foto: Promo

 

Tokom ove zabave, kojom je kompanija „Beko“ želela da ugosti svoje partnere iz celog regiona i predstavi svoju novu „Beyond“ liniju, kako to dolikuje dobrim domaćinima i Srbije, poslužena je domaća srpska rakija – jabukovača, šljivovica i dunja. Gosti su glasali i kao najbolju izbarali šljivovicu, a rakija je potom zapečaćena u buretu koje će biti otvorno za Novu godinu..

Foto: Promo

 

Direktor kompanije „Beko Balkans“ koja uspešno posluje na srpskom tržištu već sedam godina, svojim partenirima iz Slovenije, Bosne, Crne Gore, Albanije, sa Kosova i iz Makedonije, rekao je da je veoma srećan što su se posle duže vremena svi okupili na jednom mestu da zajedno isprobaju nove “Beko” uređaje i uživaju u druženju i razmeni iskustava, i istakao šta je za kompaniju “Beko” najvažnije:

- Naša misija i vizija je da činimo sve što će doprineti zdravom načinu života.  “Beko” se već dugo fokusira na zdrav život, podižući svest i razvijajući proizvode koji zdrav život čine mogućim i praktičnim. Verujemo da je „zdrav život moguć samo na zdravoj planeti“. Svesni smo da je održivi svet moguć sa koracima koje preduzimamo da poboljšamo budućnost, danas preduzimamo konkretne korake kako bismo svet učinili održivim sutra, uz tehnologiju koju razvijamo da bismo poboljšali planetu, život i naše poslovanje. Dakle, “Beko” je posvećen zaštiti planete dizajniranjem i proizvodnjom uređaja od recikliranih i bio-baziranih materijala i energetski efikasnih proizvoda i ulaganjem u efikasnost resursa u proizvodnji. Večaras ćete upoznati ovakve naše proizvode, i uživati u jelima koja se u njima pripemaju. Živeli.”

Foto: Promo

 

Zabava i degustacija jagnjetine i baklave trajala je do kasno uz noć, uz lepu podršklu Davora Jovanovića i njegovog benda.

 

Komentari (0)

Loading