STANJE NA GRANIČNIM PRELAZIMA Na Horgošu i Šidu teretnjaci čekaju 4 sata
Printscreen/ AMSS

Na graničnom prelazu Batrovci teretnjaci na izlazu čekaju tri sata, dok se na prelazu Kelebija čeka oko dva sata.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja.

Trenutno je kod mesta Čamurlija na snazi obustava saobraćaja, a javnost će biti blagovremeno obaveštena o normalizaciji, navode Putevi Srbije u izveštaju o stanju na putevima i graničnim prelazima.

U tunelu Savinac na Auto-putu E-763 trenutno nema struje, te se vozačima savetuje da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu. Na deonici Mataruška Banja - Ušće u smeru Raška - Kraljevo završeni au radovi na ugradnji putno meteorološke stanice i vraćeni redovni uslovi odvijanja saobraćaja.

Ponovo je uspostavljen saobraćaj na denoci Selište - Bor i nastavljeni su radovi na popravci mosta preko Crnog Timoka, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na deonici petlja Pojate - petlja Paraćin do 15. juna odvijaju se radovi na rekonstrukciji kolovoza. U zoni radova za saobraćaj je zatvorena leva kolovozna traka u smeru Niš - Beograd, dok se saobraćaj odvija dvosmerno desnom kolovoznom trakom u smeru Beograd - Niš.

Na deonici Beograd-Obrenovac-Ušće, na lokaciji Duboko do 23. maja od 7 do 15 časova odvijaju se radovi na izradi betonskog kanala, u smeru ka Beogradu uz naizmenično propuštanje vozila.

Zbog radova na redovnom održavanju na denici Zaječar-Šljivar saobraćaj se do 31. maja u periodu od 7 do 17 časova odvija uz nizmenično propuštanje vozila.

Na naplatnim stanicama na autoputevima nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.20 časova na graničnom prelazu Batrovci na izlazu iz zemlje teretna vozila čekaju 180 minuta.

Na prelazima Šid i Horgoš teretna vozila čekaju 240 minuta, a na prelazu Sremska Rača 120.

Do kraja maja radovi na deonici kod Horgoša

Do utorka, 31. maja, u periodu od 7 do 16 časova, izvodiće se radovi na montaži zaštitne odbojne ograde u srednjem pojasu, na deonici puta kod graničnog prelaza Horgoš, kada će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka, prenosi danas Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Na državnom putu I A reda broj 1, na deonici granični prelaz Horgoš - petlja Horgoš, smer granični prelaz Horgoš - Novi Sad, tokom izvođenja radova za saobraćaj je zatvorena preticajna saobraćajna traka, dok se saobraćaj odvija voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom, prenosi AMSS informacije Puteva Srbije.

AMSS podseća da se do 21. maja u toku svetlog dela dana, izvode radovi na montaži čelične zaštitne ograde, na državnom putu I A reda broj 1, na deonici petlja Novi Sad jug- petlja Kovilj, kod petlje Kovilj.

Za vreme izvođenja radova za saobraćaj će biti zatvorena zaustavna traka u dužini od 100 metara, u smeru od Novog Sada ka Beogradu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading