OSTAĆU NEOŽENJEN ZBOG RATA U UKRAJINI Svetozar iz Šapca pokušao da zaprosi Ruskinju preko agencije, a onda je počela njegova drama
Foto: Printscreen

- Preporučili su mi je drugari koji su mi se kleli da su iz raznih krajeva Srbije upravo tako našli žene i danas su u srećnim brakovima - počeo je svoju ispovest za Alo! Svetozar.

Pregledao je sajt i oduševljen bogatom ponudom, kontaktirao je vlasnicu, Ruskinju Nataliju Faktulinu. Pisao joj je na Viberu, Skajpu, Instagramu i putem mejla.

 - Brzo je odgovorila na moje poruke, poslala mi je upitnik sa detaljima vezanim za zanimanje, prihode i opis devojke.

Srećan što se sve tako brzo rešava, popunio je zahtevane odeljke, a onda je usledio hladan tuš.

OSTAĆU NEOŽENJEN ZBOG RATA U UKRAJINI Svetozar iz Šapca pokušao da zaprosi Ruskinju preko agencije, a onda je počela njegova drama

Foto: Printscreen

 

- Rekla mi je da je članarina 1.000 evra, i to ako odaberem vršnjakinju. Ako želim mlađu više od šest godina, trebalo je da doplatim 500 evra. Onda mi je objasnila, gotovo majčinski, da sa platom od 60.000 neću moći da izdržavam porodicu, a ni da završim posao sa agencijom. Jer, uz članarinu, treba potencijalnoj nevesti da platim avionsku kartu u oba pravca, a one su, i to je nekoliko puta uspaničeno ponovila, „jezivo“ poskupele zbog rata u Ukrajini.

Svetozar je trebalo da snosi troškove puta, avio-karata i smeštaja, a kad buduća mlada stigne u Srbiju, da joj plati i kurs srpskog jezika. Sve u svemu, bar godinu dana bi trebalo da se upoznaju, ona bi nekoliko puta išla u Rusiju i dolazila ovamo. Uz to, kad definitivno utvrde da su jedno za drugo, za svoju nevestu bi platio i boravišnu dozvolu.

- Taman sam hteo da pozajmim pare od budućeg kuma, jednom se čovek ženi. Ali, poslednja Natalijina poruka me je dotukla. Napisala mi je: „Zbog rata u Ukrajini, očekujemo nova poskupljenja svega, tako da stvarno sumnjam da bi ti sa platom od 60.000 dinara mogao da izdržavaš porodicu. Bolje na vreme odustani!” - zaključio je Svetozar.

 

 

 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading