OGLASIO SE MATEJEV OTAC Nenad Periš se hitno obratio nakon što je beživotno telo izvučeno iz Save
Jutjub/ Radio-televizija Vojvodine

Informaciju da je danas izvučeno telo iz Save Periš je saznao iz medija, a kako kaže nimalo mu nije lako kada čuje takvu informaciju. 

- Svaki put kad čujem da je neko telo izvučeno iz vode stresem se. A kada saznam da nije reč o mom Mateju pomislim na roditelje tog čoveka, na njegove rođake i prijatelje... Verujem u Boga i u to da je milostiv i ne dovodim u pitanje njegove odluke. Ono što bih voleo da znam je istina kakva god da je ona - kaže Nenad Periš. 

Kako je objasnio još uvek je svakodnevno u kontaktu sa našom policijom.

- Znam da rade i da pokušavaju da nađu odgovore. Pomažem im koliko mnogu, šaljem im određene informacije. Verujem im i uveren sam da rade sve što je u njihovoj moći. I zato sam im neizmerno zahvalan. Dok sam bio u Beogradu stupio sam u kontakt i sa vladikama SPC, svakodnevno smo u molitvi. Ljudi smo i jedno u molitvi - priča Periš i ponavlja da iznad svega veruje u Boga.

Prema njegovim rečima, u skorije vreme planira da dođe ponovo u Beograd.

- Nisam još odlučio tačno, ali trebalo bi da dođem uskoro - rekao je Periš za Informer. 

Podsetimo, Matej Periš nestao je u noći između 30. i 31. januara 2021. godine ispred beogradskog kluba "Gotik" gde je bio sa društvom, potom je napustio klub iz za sada nepoznatih razloga.

Perišu su nadzorne kamere hvatale narednih desetak minuta, a potom mu se gubi svaki trag na šetalištu uz reku Savu.

Potraga za nestalim mladićem još uvek traje. 

Najnovije informacije o ruskoj vojnoj operaciji u Ukrajini pratite na našem blogu UŽIVO.

Komentari (0)

Loading