ZORAN ĐORĐEVIĆ ČESTITAO DAN VOJSKE SRBIJE Građani Srbije imaju najviše poverenja u svoje oružane snage koje su uvek bile uz narod
Public

Zoran Đorđević, v.d. direktor JP „Pošta Srbije”, uputio je danas čestitku Načelniku generalštaba Vojske Srbije Generalu Milanu Mojsiloviću i svim njenim pripadnicama povodom Dana Vojske.

- Poštovani gospodine generale. Povodom praznika naših oružanih snaga - Dana Vojske Srbije - upućujem Vam, u svoje lično ime i u ime zaposlenih u JP "Pošta Srbije", najsrdačnije čestitke, uveren da ćete, i institucija koju predvodite, i Vi lično, kao i do sada, biti dosledni u čuvanju i negovanju najsvetlijih tradicija oslobodilačkih i odbrambrenih ratova koje je naša država vodila, ali i biti garant mira i stabilnosti i očuvanja teritorijalnog integriteta i suverenosti Republike Srbije.

Građani Srbije, s pravom, imaju najviše poverenja u svoju Vojsku, koja je uvek bila uz svoj narod, u dobru i u zlu, spremna da pomogne, sačuva, odbrani i kontinuirano i neodustajno doprinese razvoju i napretku naše otadžbine - i siguran sam da će ti svi ciljevi biti u potpunosti ostvareni i u vremenu koje je pred nama, bez obzira na sve izazove, rizike i pretnje.

Molim Vas, gospodine generale, kao neko ko je jednom delu svog radnog angažovanja bio na čelu Ministarstva odbrane, da moje želje za ličnom, porodičnom i profesionalnom srećom, uz čestitke za Praznik, prenesete svim pripadnicima Vojske Srbije - poželeo je Đorđević.

Živela Vojska Srbije! Živela Srbija!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading