ISPOVEST A. Đ. ZA ALO! Manijak se krije iza ženskog profila "Iskren pogled"
Printscreen

Majka A. Đ, (29) iz jednog grada u Nišavskom okrugu, doživela je, blago rečeno neprijatnost na Fejsbuku, kad je, misleći da se iza profila nalazi žena, na molbu “kupca” obukla helanke koje prodaje, a zauzvrat na video chat-u ugledala manijaka koji masturbira.

ISPOVEST A. Đ. ZA ALO! Manijak se krije iza ženskog profila

Printscreen

 

Koliko društvene mreže mogu da budu zloupotrebljene, a njeni korisnici, ukoliko imaju sreću, dožive samo neprijatnost od velikog broja manijaka koji vrebaju žrtve lažno se predstavljajući, iskusila je i A.Đ., koja putem platforme “Marketplace” prodaje garderobu za decu i odrasle.

Nije ni slutila šta će joj se dogoditi od navodne mušterije koja se predstavlja kao “Iskren pogled” iz Beograda , a krije se iza profila žene srednjih godina.

-"Žena" mi se javila preko Marketplace-a, u želji da kupi dečje helanke. Tražila mi je broj 16. Kao prodavac, ponudila sam šta imam, jer sam mislila da kupuje za dete. Rekla sam da nemam taj broj, ali da su mi ostale helanke broj 14 i da ja mogu da ih obučem, i kazala sam koliko kilograma imam. Na to mi je ”odgovorila", ako ima neko da se slika u helankama, da joj pošaljem fotografije, da vidi kako izgledaju kada se obuku - priča A. Đ. za “Alo!”, još uvek pod sresom od onoga što je doživela.

ISPOVEST A. Đ. ZA ALO! Manijak se krije iza ženskog profila

Printscreen

 

- Međutim, na tim helankama je bio trag hemijske olovke, pa sam naglasila da su jeftinije. Naravno,,ja sam ih probala. Nisam ni slutila šta može da mi se desi. Slikala sam se do pola i poslala fotografije, ali se kroz helanke videla moja tetovaža, pa sam naglasila da nije fleka i objasnila šta je u pitanju. "Dotična" me je zamolila da me pozove na mesindžer i ja sam na to tražila da mi da broj telefona da je pozovem. Naravno, nisam ga dobila. Onda sam ja pozvala, ali bez kamere, nije se “javila". Pa je “ona" mene pozvala preko video poziva. Javila sam se i sklonila telefon da se ne vidim, Međutim, na moje "dobar dan" nisam dobila odgovor, i kada sam pogledala u telefon imala sam šta da vidm! Čovek je mastrurbirao! Od šoka, nisam znala sta da radim, jer za svojih 29 godina, prvi put mi se ovako nešto desilo -uzrujano prepričava ova majka.

ISPOVEST A. Đ. ZA ALO! Manijak se krije iza ženskog profila

Printscreen

 

Zbog neprijatnosti koju je doživela, osećala se nezaštićeno, uplašeno i prevareno, pa joj je prva reakcija bila plakanje, ne znajući šta da učini.

- Prekinula sam poziv, počela sam da plačem i pozvala supruga. Ne želim da pomislim da to može i mom detetu da se desi. Neka svaki roditelj bude oprezan i vodi računa sa kim njegovo dete komunicira na društvenim mrežama - kaže A.Đ. za “Alo!”

ISPOVEST A. Đ. ZA ALO! Manijak se krije iza ženskog profila

Printscreen

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading