Poziv na kafu koji se ne odbija! UNIQ ritual u Kafeteriji
Alo!

U nastavku ti donosimo zanimljive preporuke za svako doba dana kako da taj ritual bude UNIQ za vas, bilo da volite centar grada, boravak u prirodi ili ispijanje kafe pored reke.

UNIQ jutro u Kafeteriji

Za jutro preporučujemo da u stilu Italijana odaberete espreso, za razbuđivanje. Ukoliko ste ljubitelj čokolade, za sam početak dugog i uspešnog dana, neka vam odabir bude moka, koja će vam biti idealni saputnik dok listate novine, odgovarate na prve mejlove i upoznajete se sa svim novostima.

Poziv na kafu koji se ne odbija! UNIQ ritual u Kafeteriji

Alo!

 

A kada pominjemo novosti, od sada se u Kafeteriji mogu pronaći i glo uređaji za zagrevanje duvana, kao rezultat sve veće potražnje od strane punoletnih pušača u želji za pronalaženjem potencijalno boljih alternativa cigaretama. Ono što karakteriše ove uređaje je to da ne proizvode dim, pepeo, niti neprijatne mirise, sadrže čak do 95 odsto manje štetnih materija u odnosu na tradicionalne cigarete i premijerno mogu da se upoznaju i kupe po promotivnim cenama baš u Kafeterija objektima. Novi glo hyper+ UNIQ uređaj dolazi u četiri boje (plava, crna, bela, zlatna), sa po dva panela različitih tekstura u pakovanju. Pored toga, zahvaljujući bočnim panelima koji mogu da se menjaju, UNIQ uređaji imaju mogućnost personalizacije.

Branč u Kafeteriji

Nakon prve jutarnje kafe, sledi branč. Ovaj vid gastronomskog iskustva postao je pravi trend u poslednjih nekoliko godina. Italijani svoj UNIQ ritual realizuju uz kapućino koji savršeno ide uz Croque Madam sendvič ili ukusni slatki kroasan. Zahvaljujući bogatom meniju, imate priliku da probate nešto novo iz Kafeterijine ponude, svakog dana. Sa druge strane, ukoliko želite da osvežite dizajn svog glo uređaja, potrebno je samo da promenite boju bočnog panela i kreirate novu, UNIQ kombinaciju boja. Osim u Kafeteriji, novi glo hyper+ UNIQ možete poručiti na sajtu discoverglo.rs, na glo prodajnim zonama, koje možete videti ovde, kao i u maloprodajnim objektima širom Srbije.

Poziv na kafu koji se ne odbija! UNIQ ritual u Kafeteriji

Alo!

 

Savršeni kraj dana i druženje sa prijateljima

Nakon brojnih dnevnih obaveza, veče je pravo vreme da se opustite u krugu vama dragih ljudi. Mnogi će reći da u ovom periodu dana ne treba piti kafu ili da se bira ona bez kofeina,

ali zaključak je da ne treba da pravite kompromise. Zanemarite čak i preporuke Italijana i sve druge rituale. Jednostavno sa menija odaberite ono što vam se dopada - bilo da je to kafa, čaj ili sve popularniji matcha napitak.

Uživajte u lepom vremenu i proleću koje je napokon stiglo. Bez obzira koje doba dana birate za predah uz omiljenu kafu, iskoristite ga maksimalno i potrudite se da ono bude jedinstveno i po vašoj meri, baš kao što je i novi glo hyper+ UNIQ uređaj.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading