ŠUTIRANJE ŽENE I PSA NA ULICI ZGROZILO SRBIJU Oglasio se muškarac sa snimka koji je bio učesnik incidenta
Printscreen

- Pokušao sam da spasem psa, ceo život uz mene su psi, ljubitelj sam pasa i životinja. Nisam sklon nasilju, bio sam u stanju afekta, mislio sam da će mog psa udaviti. Posle snimka koji sam gledao, izvinjavam se toj ženi, hteo sam samo da je odgurnem što dalje od životinje. Znam da je teško naći opravdanje, ali uvek sam spreman da dam život za mog psa, kao što je ta žena bila spremna da da svoj život za svog - rekao je I. B.

ŠUTIRANJE ŽENE I PSA NA ULICI ZGROZILO SRBIJU Oglasio se muškarac sa snimka koji je bio učesnik incidenta

Foto: Printscreen

 

On je otkrio šta se dogodilo pre spornog snimka.

- Sve se desilo kad su se kučići sukobili. Gospođa nije vodila svoje kuče na povocu, kad su se sukobili krenula je da davi moje kuče. U tom stanju sam joj više puta govorio da pusti, da ne davi mog psa i da uhvati svoje kuče, a da ću ja svoje.

Udarao sam svoje kuče da pusti drugo, a i gospođa pošto je trzala mog psa, par puta sam nju udario nenamerno. Nisam imao nameru, nisam ni svestan šta se dešavalo. Žalim zbog svega, hteo sam samo da spasem oba psa - pravda se I. B.

Podsetimo, objavljivanje snimka šokantnog nasilja ustalasao je društvene mreže u Srbiji. Na njemu se vidi kako stariji muškarac nekoliko puta bezobzirno udara ženu, koja je pokušavala da razdvoji pse. Uz to, on je nogom nekoliko puta udario i njenog psa, uzvikujući joj da ne dira njegovog kera.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (10)

Loading
Joka

16.04.2022 14:39

Poštovanje ljudima koji drže pse ali ujutro kada ih vode u šetnju građani nisu zaštićeni psi bez povoda korpi vrše svoje potrebe po parkovima gde se igraju deca niko od vlasnika ne pokupi za njima još se uvrede ako nešto kažete mislim da to nije uredu i da treba uvesti kazne,

Aleksandar

16.04.2022 14:55

Sve sto je rekao je LAZ, CISTA LAZ. Na snimku se lepo vidi da njegov pas drzi za vrat njenog psa. A nije mu ni najmanje zao. Samo sada pokusava da izvrda, ali snimak imate policijo i tuzilastvo, pa ako smo pravna drzava opletite kako treba. Za njega je zatvor bar 5 godina.

Marko

16.04.2022 15:07

Koja Mrcina od coveka. I mi cuvamo pse pa ne bijemo zene u afektu, nego gospoda deminstrira silu. Tebe bih stavio na povodac u afektu, kad bih te sreo

Sneua

16.04.2022 15:49

Ma sta nije znao da je udarao zenu, da odgovara siledžija.

Mile sa Čubure

16.04.2022 15:49

Pa naravno ako ona pusti psa, on će joj oprostiti što ju je tukao, nijedan pas nema korpu, izlupao sam ti dva tri samara i guram na ulici slučajno nisam teo, lovacke mi srece, siledzija u aps

Miki

16.04.2022 15:59

Nije čovek nasilan, slučajno iz afekta nalupao ženu 😄😄

Мilan

16.04.2022 16:05

Kakvo crno izvinjenje! Da odgovara za nasilničko ponašanje !

Gasa

16.04.2022 16:11

Ovaj laže. Vidi se da namerno udara ženu i sigurno je i psuje i kada kerovi nisu bili jedan na drugom. Siledzija pokusava da se opravda.

Mile

16.04.2022 21:56

Objaviti javno sve podatke ovog gospodina sa snimka, pa da vidimo