VESIĆ ODRŽAO OBEĆANJE Počinje izgradnja kuće za Nikolinu i njenih devetoro dece (FOTO)
Beoinfo.rs

Jelići, majka Nikolina i devetoro dece, podsetimo, već deset godina žive kao podstanar, a na inicijativu opštine Surčin i uz donaciju Fondacije za decu i mlade Beograda "Gnezdo" konačno će imati svoj dom.

- Ja sam danas presrećan jer smo uspeli da realizujemo jedno od obećanja koje je dato kad je moja pokretna kancelarija bila u Surčinu. Pomoći ćemo dve porodice koje zaista teško žive. U pitanju su porodica Jelić koja ima devetoro dece i porodica Bulović sa četvoro dece. Ovo su divne porodice kojima je spletom različitih okolnosti bila potrebna naša pomoć. Pomoć su pružile između ostalih crkva i opština - rekao je Vesić.

Zamenik gradonačelnika je naglasio da Fondacija "Gnezdo" na čelu sa direktorkom Tanjom Popović potrudila kako bi porodice Jelić i Bulović dobile krov nad glavom.

- U fondaciju je uključen veliki broj javnih ličnosti koje su nam obezbedile donatore koji će sagraditi kuću od 130 kvadratnih metara na ovom mestu. Opština Surčin gradi temelje, gospođa Jelić je sama kupila plac, tako da ćemo zajedničkim snagama ovoj porodici obezbediti bolju budućnost. U narednih mesec dana ova deca će imati krov nad glavom - izjavio je Vesić.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading