GORIVA IMA VIŠE NEGO DOVOLJNO Vlada saopštila da nema mesta panici, stvaranje zaliha nepotrebno (FOTO)
Foto: Shutterstock

Opozicija širi paniku na mrežama lažnim informacijama. Pogledajte sramne objave neodgovornih osoba. Trenutno, očigledno se namerno širi panika, što je stvorili bespotrebne gužve na pojedinim pumpama.

 

 

 

GORIVA IMA VIŠE NEGO DOVOLJNO Vlada saopštila da nema mesta panici, stvaranje zaliha nepotrebno (FOTO)

Fejsbuk

 

 

 

 

Iako je predsednik Srbije Aleksandar Vučić sinoć jasno rekao da su obezbeđene dovoljne količine nafte i da građani ne moraju da hrle na benzinske pumpe, pojedine kompanije pokušale su da veštački izazovu nestašice ograničenjem prodaje goriva čije su cene zamrznute do 14. marta.

Ovakvi potezi su u suprotnosti sa Uredbom Vlade u kojoj je naftašima jasno stavljeno do znanja da ne smeju da izazivaju veštačke nestašice. Prema tom dokumentu, privredni subjekti koji se bavi prometom goriva ne smeju isporučivati navedena goriva u količinama manjim od prosečnih u poslednjih 12 meseci.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Popaj

03.03.2022 22:45

Ovo mi jako liči na početak korone i kupovine gomile toalet papira. Posle niko živi nije kupovao papir pola godine. Ja bih pustio, neka pune i u auta i u kante, i podrume, pa neka posle kada budu pretakali iz toga u auta neka smrde dan-noć ma naftu i benzin