Opština Savski venac za penzionere organizovala besplatnu posetu Golupcu i manastiru Tumane
GO Savski Venac

Predsednik Vidović je pozdravio seniore, poželeo im srećan put i lepo druženje prilikom obilaska čarobnog srednjovekovnog grada koji je postao posebna atrakcija nakon obnove 2019. godine, zahvaljujući predsedniku Aleksandru Vučiću.

-Drago mi je da je ovako veliko interesovanje naših najstarijih sugrađana za besplatne izlete koji su pre pandemije Кorona virusa redovno organizovani na Savskom vencu. Naši seniori su u proteklom periodu podneli najveću žrtvu i bili najviše ugroženi, ali su pokazali ogromnu odgovornost, strpljenje i podršku na čemu smo im zahvalni. Opština Savski venac nastaviće da brine o potrebama najstarih kao i do sada. Nadamo se da će nam epidemiološka situacija dozvoliti da se vratimo organizovanju ovog vida besplatnih programa za penzionere i na taj način njihovo slobodno vreme ispunimo kvalitetnim i zanimljivim sadržajem- poručio je Vidović.

Tokom izleta penzioneri će imati priliku da uživaju u brojnim atrakcijama i obilasku znamenitosti i prepuste se čarima i lepotama ovog kraja. Golubačka tvrđava je biser Dunava, poznata kao srednjevekovna tvrđava i kulturni spomenik od izuzetnog značaja, a danas predstavlja turističku atrakciju i privlači veliki broj domaćih i inostranih turista.

Osim Golupca seniori će posetiti i manastir Tumane i Кučevo.

Povratak sa izleta očekuje se u večernjim časovima.

 

Komentari (0)

Loading