USTAŠAMA JE VUČIĆ TRN U OKU JER JE PODIGAO ZEMLJU I VOJSKU Pokrenuli totalnu kampanju protiv Srbije i predsednika (FOTO)
Foto: Alo!

Ustašluk u Hrvatskoj svakog dana pokazuje neslućene razmere, a "lijepa njihova" je rasadnik nacizma u Evropi. 

Hrvatski portal Index.hr napao je predsednik Srbije, Aleksandra Vučića, jer ne ispunjava njihova očekivanja i vodi suverenu politiku

Hrvati ne mogu da oproste Srbiji vojnu neutralnost na koju mudro insistira predsednik Srbije, Aleksandar Vučić.

Oni uveliko ponavljaju mantru o velikosrpskim aspiracijama i žele da nametnu mišljenje da je Srbija pretnja miru u regionu. Hrvati, koji su po običaju brže-bolje izabrali stranu za koju im se čini da je pobednička, likuju kako je EU odmah kritikovala Srbiju zbog toga što nije uvela sankcije Rusiji.

USTAŠAMA JE VUČIĆ TRN U OKU JER JE PODIGAO ZEMLJU I VOJSKU Pokrenuli totalnu kampanju protiv Srbije i predsednika (FOTO)

Printscreen

 

 

Hrvati su citirali srpskog predsednika i time očigledno i pokazali zašto im je Srbija trn u oku:

"...sad odjednom Srbija raste dvostruko više od njih, pretekla ih je u apsolutnom iznosu BDP-a, u Srbiji jača vojska dramatično, a što da to vole. Njihovo ponašanje je logično".

Ekonomsko i vojno jačanje Srbije hrvati Srbiji ne mogu da oproste, pa koriste svaku priliku kako bi, u svojoj nemoći, omalovažili srpske predstavnike, a našu zemlju unizili.

Na njihovu žalost, Srbija jeste i ostaće suverena zemlja koja odluke o spoljnim pitanjima donosi u odnosu na svoje nacionalne interese, a ne da bi se ikome dodvorila.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
KKK

01.03.2022 07:51

Klasican primer mesanja u unutrasnje stvari druge drzave !!!