MATEJA SKUPO KOŠTALI  NAIVNOST I LOŠE DRUŠTVO Sve o sudbini mladog Splićanina
Alo! Ilustracija /J.V.

 

 

Loš uticaj? Splićanin Matej Periš (27) misteriozno je nestao pre više od 60 dana u Beogradu i od tada mu se gubi svaki trag! Matej je gotovo uvek oko sebe imao loše ljude koji bi ga često zbog njegove naivnosti uvukli u mutne situacije koje su bile opasne po njega, navodi za Alo! poznati numerolog iz Beograda Miša Zomboran. 

MATEJA SKUPO KOŠTALI  NAIVNOST I LOŠE DRUŠTVO Sve o sudbini mladog Splićanina

Foto: Alo.rs

Miša Zomboran foto: M. Jošida

Matej Periš je 30. decembra 2020. doputovao u Beograd sa šestoricom svojih najboljih drugova iz detinjstva kako bi dočekali Novu godinu. Kobnog dana su najpre ručali u jednom prestoničkom restoranu, a zatim su izašli u poznati klub „Gotik“. Od tog trenutka gubi mu se svaki trag, a na snimcima nadzornih kamera se vidi kako trči po gradu, a zatim navodno ulazi u Savu. Zbog toga postoji sumnja da se nesrećni mladić iz Hrvatske utopio. Poznati numerolog Miša Zomboran objašnjava za Alo! da ga je zbog njegove naivnosti često vrebala opasnost.

MATEJA SKUPO KOŠTALI  NAIVNOST I LOŠE DRUŠTVO Sve o sudbini mladog Splićanina

Foto: Alo.rs

Lidija

Hrvatska manekenka ga videla u Minhenu?

Hrvatska manekenka Lidija A. digla je na noge čitav region kada je u svojoj objavi na Instagramu tvrdila da postoji sumnja da je videla Mateja Periša, i to u Minhenu. Kako je navela, tri puta je videla mladića koji mnogo liči na Mateja, zbog čega se raspitivala o njegovoj visini. Pored srpske i hrvatske policije, u slučaj se uključila i nemačka kako bi proverila pomenute navode. Poslednjih nedelja bilo je i anonimnih prijava da je viđen u Novom Sadu, ali i drugim krajevima Beograda i Srbije.   

 

- Vrlo je nezahvalno govoriti o nečijem detetu ili prijatelju na negativan način, tj. reći im nešto što nikako ne žele da čuju, posebno kad je osoba o kojoj se govori vrlo mlada. Matej Periš je oduvek bio pre svega veliko dete u duši, pozitivan, neko ko voli slobodu više od svega, ali je bio i naivan. Mateja je često vrebao neko ili nešto loše. On bi se skoro uvek izvlačio dosta dobro iz svake loše situacije jer je rođen i „pod srećnom zvezdom“, tj. ima anđela čuvara, ali i sa lošijom karmom svoje familije. Za njega jeste uvek bilo veliko zadovoljstvo kada putuje, kad je u društvu, čak je trebalo da živi u inostranstvu. Ali, ponavljam, često je imao oko sebe loše osobe, koje su ga izazivale da neke loše predloge ostvari - navodi Zomboran i dodaje da, nažalost, njegov numerički kod ukazuje na tragičan ishod: 

MATEJA SKUPO KOŠTALI  NAIVNOST I LOŠE DRUŠTVO Sve o sudbini mladog Splićanina

Foto: Alo.rs

Matej Periš

- Povodom te kobne noći od kada ne može niko da ga pronađe, naglašavam da su svega godinu dana pre i ceo mesec decembar i sama sedmica već inače bili teški za njega. Nalazio se već u nekoj konfuziji, čudnoj situaciji u glavi i životu uopšte... Čudni ljudi, priče. Vrlo je izvesno da je on zaista u nešto nejasno uvučen, tj. da je upao u splet mutnih okolnosti. Moram reći da on nije tip kome pristaju alkohol i opijati, tj. to bi bilo vrlo pogubno za njega. Matematički proračuni mnogo liče na to da je negativan ishod cele situacije. Sve ostalo su rekle nadležne službe - zaključuje naš sagovornik.  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Janko

28.02.2022 11:32

A njegov otac štiti to loše društvo koje je kupilo drogu i stavilo Periši u piće.