MINISTAR VULIN OBIŠAO INTERVENTNU JEDINICU 92 Pripadnici u svakom trenutku spremni da zaštite građane i osiguraju bezbednost
Foto: MUP Srbije

Ministar Vulin, koji je obišao patrole Interventne jedinice 92 i na licu mesta se uverio u njihov požrtvovan i marljiv rad, istakao je da su pripadnici ove jedinice uvek tu kada je najteže, da za njih nema praznika, te da su spremni da u svakom trenutku osiguraju bezbednost građana i savladaju kriminalce.

„Zbog onoga što činite za naše građane, zbog spremnosti da žrtvujete i sopstvene živote kako biste sačuvali bezbednost naših ulica, država će znati da vam se oduži. Nastavićemo da ulažemo u opremu, naoružanje, vozila, ali i da poboljšavamo materijalno stanje svih pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, jer su to svojim radom zaslužili", poručio je ministar policije Aleksandar Vulin.

VULIN SE HITNO OGLASIO O HAPŠENJU U PANČEVU! Pao napadač!

Ministar Vulin je istakao da Beograd u poslednjih 40 godina nikada nije bio sigurniji i bezbedniji, što je rezultat upornog rada pripadnika Interventne jedinice 92, ali i cele Policijske uprave za grad Beograd na čelu sa načelnikom Veselinom Milićem.

„Obavljate jedan od najčasnijih, ali i najtežih poslova. Svakoga dana borite se sa bandama i kriminalcima koji bi da ugroze budućnost naše dece i u toj borbi imate punu podršku državnog vrha na čelu sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. Nastavićemo da jačamo bezbednosni sektor, da ga opremamo, ali najvažnije od svega, za vaš uporan i pošten rad uvek ćete imati našu podršku“, poručio je ministar policije Aleksandar Vulin prilikom obilaska Interventne jedinice 92 u pratnji načelnika Policijske uprave za grad Beograd Veselina Milića.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading