STRUČNJACI PREGLEDALI SNIMKE KRETANJA MATEJA PERIŠA Došli su do ovog ŠOKANTNOG zaključka (FOTO)
Alo! Ilustracija /J.V.

- Verujte, više ne brojim dane, samo čekam da mi telefon zazvoni, da mi se javi Matej ili da mi neko javi kako mi je sin pronađen. Realnost je ta koja me najviše muči, prošlo je puno vremena od Matejevog nestanka, ali onda pomislim kako još uvek ima detalja koji ukazuju na to da je Matej živ. I to je ono što me drži na životu - kaže Nenad Periš.

NEMAČKA POLICIJA POD UZBUNOM ZBOG MATEJA PERIŠA Prijavljeno je da je viđen u toj državi, da li je to on? (FOTO)

Mnoštvo pitanja

Postavlja se pitanje da je Mateju neko, ne iz zlobe, već iz šale ubacio nešto u piće, a da mladić to nije znao.

- Kada čekate odgovor 40 dana, kao što ga ja čekam, onda vam se u glavi svašta može dogoditi. Ja nikoga ni za što ne želim optužiti. Matej je bio sportista i znam da su to veče konzumirali alkohol, i to puno, i to je ono što mene vuče u tu stranu razmišljanja. Je li se dogodilo nešto što ja ne znam, što mi niko nije do sada rekao, jednostavno ne želim da ulazim u tu raspravu. Ovde u Beogradu sam isključivo da nađem svoga sina, a posle toga možemo da razgovaramo o razlozima nestanka i o tome šta je i kako bilo. Da sada pretpostavljam stvari i razloge, potpuno bi me izludilo i od "šume ne bih video stablo" - kaže Nenad Periš.

IMA DETALJA KOJI UKAZUJU NA TO DA JE MATEJ ŽIV Nenad Periš se oglasio danas

Mišljenje stručnjaka

 

Svetlana Vučetić Arsić iz Specijalne bolnice za lečenje bolesti zavisnosti iz Beograda nedavno je komentarisala slučaj Matejevog nestanka i, među ostalim, rekla "kako čovek koji je bio ozbiljno pijan nije mogao toliko da trči.Trebalo je da zaustavi ili smanji delovanje alkohola jer ima vrlo preciznu motoričku aktivnost. To je mogao da uradi neko ko je bio na nečemu što ga je podiglo, ubrzalo i stimuliralo, a alkohol nije takav. Moguće da je on uzeo amfetamin neposredno pred izlazak iz kluba, jer on deluje tek nakon nekoliko minuta".

 

SLUČAJ MATEJA PERIŠA JE STRAŠAN Da bi se rešile mnoge nepoznanice OVO se mora do kraja rasvetliti i istražiti

Ovo razmišljanje Vučetić Arsić odmah je odbacio Nenad Periš, koji je nebrojeno puta rekao kako njegov sin nikada nije uzimao nikakve narkotike i kako to jednostavno nije moguća varijanta, piše Republika.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading