NENAD PERIŠ ZAPLAKAO OD SREĆE Hvala Bogu da su pronašli Aleksu
Printscreen

- Hvala Bogu da su dete našli! Neka slave i u ljubavi i zdravlju žive zagrljeni do kraja živo tako - rekao je u emotivnoj izjavi Nenad Periš za Telegraf.

NOVO SVETLO U SLUČAJU MATEJA PERIŠA Kriminolog i stručnjak za potrage izneo ZAPANJUJUĆE detelje

Kako je rekao Nenad Periš, iz sveg srca se raduje jer je jedna majka našla svoje dete.

Aleksa je policajcima rekao da je majci najavio da ide od kuće i da je dobrovoljno otišao. Mladić je iznajmio stan da dan na Vračaru i nameravao je da otputuje u Kanadu. Nikome se nije javljao.

OGLASILA SE KOMPANIJA KOJA JE PROIZVELA TELEFON MATEJA PERIŠA Policija ALARMIRANA, mobilni je KLJUČAN i mora da se pronađe

Kako je večeras saopštio MUP, intenzivnim operativnim radom pripadnika MUP-a, PU Kruševac i PU Beograd, mladić je lociran u stanu na Vračaru gde je pronađen u dobrom i stabilnom zdravstvenom stanju.

Oglasio se Nenad Periš posle dojave da je Matej možda viđen u Nemačkoj

Kako je izjavio policiji, svojevoljno je otišao od kuće, a ne pod prisilom. Policija u saradnji sa nadležnim službama nastavlja rad na ovom slučaju

IMA DETALJA KOJI UKAZUJU NA TO DA JE MATEJ ŽIV Nenad Periš se oglasio danas

Aleksa je nestao 28. decembra. Sa sobom je poneo sve diplome, svedočanstva, sva dokumenta, zbog čega majka misli da je otišao negde u inostranstvo, da mu je neko ponudio posao jer je odličan poznavalac kompjutera.

NENAD PERIŠ SE ODVEZAO U SMEDEREVO Najsrećniji bih bio kada bih uspeo da shvatim šta se dogodilo

Ostavio joj je i poruku na kompjuteru da ide u inostranstvo da radi, da mu ta firma za koju je radio nudi posao, smeštaj vizu, da mu je sve obezbeđeno.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Nina N

10.02.2022 04:55

Hvala ovom divnom coveku, sto i u ovako za njega preteskoj situaciji nadje snagu i za druge ljude. Neka mu dragi Bog pomogne da nadje svoje dete. Policija radi sve sto moze, ne odustaju, nek i Big pomogne. Svi se molimo za njega i nadamo.