MAJA SOPTA NEŠTO KRIJE? Detektiv sumnja u njenu iskrenost!
Foto: Fejsbuk/Youtube printskrin

Privatni detektiv Braca Zdravković ponovo je komentarisao slučaj Splićanina nestalog u Beogradu, Mateja Periša.

Ovaj put Zdravković se osvrnuo na pojavljivanje Matejeve drugarice Maje Sopte u medijima. Ona je nedavno dala intervju u kom je objasnila da nije mogla da se javi Mateju na poziv kobne noći, jer je pokušavala da parkira auto po snegu i ledu.

Zdravković kaže da je osetio nedostatak emocije koje je Maja plasirala gledaocima.

– U jednom trenutku ona je rekla da svi prestanu da vode istragu u vezi sa nestankom Mateja jer ometaju policiju u njenom radu. Ne znam da li se to odnosi i na njegovog oca koji je došao iz Splita. Samim tim što se nalazi ovde i što daje izjave u vezi svog nestalog sina kao roditelj, po njenoj priči on ometa istragu srpske policije, rekao je Zdravković u jutjub emsiji “Čudne priće”.

Sanjaju Mateja u napuštenim vagonima i žbunju! - Alo.rs

On je dodao i da je pravo svakog roditelja da traži svoje dete.

– Nenad može da koristi sve načine za koje smatra da mogu doprineti da se dete pronađe živo ili ne daj bože mrtvo. Maja je rekla u jednom momentu isto da se ona ne bavi turizmom koji može biti doveden u sumnju i da neki ljudi koji je prozivaju da ima veze sa kriminalom nisu u pravu. Ova priča ne treba da se svodi na to da se vodi istraga o Maji. To je stvar hrvatske policije. Mene interesuje istina – gde je Matej i zbog čega je nestao, poručuje privatni detektiv.

Njemu je sumnjiva Majina izjava da nije imala kontakta sa Matejem u periodu kada je nestao.

– Takođe u intervjuu, Maja je rekla čudnu stvar. Da je imala veliki problem da se uparkira ispred restorana zbog snega i leda i da nije navikla na takve uslove i da se iz tog razloga nije javila Mateju. Međutim, tih dana u Beogradu nije bilo snega i leda. Ja sam bio u gradu, bilo je sunčano i lepo vreme. Možda je bila u Vladivostoku, ali u Beogradu nije bilo snega.

Imamo nadu da je Matej Periš živ - Alo.rs

Privatni detektiv insistira da Majine emocije ne deluju iskreno.

– Maja mi nije delovala kao da pati za nestalim prijateljem. Rekla da ga je samo znala iz viđenja jer su obavljali isti posao u Splitu. Sve vreme je govorila o sebi, nijednom nije rekla šta je preduzela da bi se on pronašao. Govori kako je prošla poligraf, a zašto je bila na njemu ako nije bila sumnjiva. Zašto pokazuje pasoš? Imam utisak kao da je dobila režiranu priču šta treba da kaže za taj intervju.

DA LI SLUČAJ PERIŠ IDE KA RAZREŠENJU? Opao je vodostaj i spasilačke ekipe su primetile JEDNU STVAR - Alo.rs

Zdravković se ogradio rekavši da možda greši, ali da misli da u Majinoj priči nema iskrenosti niti želje za pronalaženjem nestalog Splićanina.

– Sve vreme se pravdala i zbog toga imam osećaj da nešto krije. Da je meni nestao prijatelj, bilo bi mi važno samo da znam gde je nestao, iz kog razloga i da li će ikada biti pronađen. Nijednog momenta kod nje nisam video znak pitanja šta je sa Matejom i gde je nestao. Nikada ne verujte ženama koje plaču bez suza, kaže Zdravković i zaključuje:

– Nijednu izjavu nije zalila suzom. Ako je to bol i žal, onda svaka joj čast.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading