ZAPAD TOPIO I PRODAVAO SRPSKE TENKOVE: Vojska Srbije sistemski uništavana od 2000-te u narednih 10-ak godina (VIDEO)
Printscreen

Tada je još uvek postojala Vojska Jugoslavije, ali kada je uništavanje započeto na tome se nisu zaustavili u narednih 10-ak godina. Cilj je bio da se tadašnja (od 2003. do 2006. - Vojska Srbije i Crne Gore, a posle i Vojska Srbije) uništi u svakom mogućem smislu.

To uništavanje je podrazumevalo naoružanje, vojnu opremu, ljudstvo. Srbija je tada rezala, topila, prodavala svoje naoružanje koje je bilo ispravno ili koje bi se kroz remont dovelo u ispravno stanje. Šta je to uništeno od vojne opreme Vojske Srbije? U zvaničnom dokumentu države Srbije stoji sledeće: Iz vojske se kao višak izbacuje 200 tenkova T-55 i nude se na prodaju. Gotovo sve što se prodavalo na ovaj način prodavalo se za mnogo manje pare od stvarne vrednosti, drugim rečima poklanjalo se, a prodaju su pomagale SAD.

Tenkovi su nezvanično prodavani za poko 1.600 dolara po tenku, a realna cena je bila višestruko veća. Više informacija o uništavanju srpske vojne opreme i naoružanja tokom vladavine "demokrata" možete saznati u odličnom video klipu ispod.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Ja

05.02.2022 17:29

Ako je tako što odgovorni ne odgovaraju? Bar nanogicu da dobiju...

General

05.02.2022 21:41

Kad smo izgubili ratove i potpisali kapitulaciju. Da smo bar Hrvate pobedili, a ne onako kukavicki se rabezali za 48h.

Sumadinac

05.02.2022 22:14

Ovo zna cela Srbija i region,Eureka.Objaviti imena tih izdajnika i ako ima osnova da se pozovu na odgovornost.Ovo je tuga.Drzava da reaguje ako su protiv zakonito naneli stetu drzavi svesno,a jesu.Samo se bombarduje narod informacijama tipa:"Ovaj prisvojio protiv pravno neku cifru novca,Te onaj ostetio budzet za neki novac,Zloupotrebio polozaj za proti pravno bogacenje.Niko ne zavrsi u istrazi.Sto se trosi papir za novine bez efekta?

Darko

06.02.2022 10:52

A ko je odgovarao u Srbiji za to? Po ophođenju, rekao bi da au najodgovorniji, učesnici rata i vojnici graničari koji su u tom periodu "raspušteni", na njihova mesta postavljena neka "mamino- tatinsko- kumovska" družina pod nazivom granična policija za koju je sav narod plaćao njihovu obuku i tvrdim da ni približno nisu po obučenosti i osećaju odgovornosti i patriotizmu vojnicima graničarima, za koje niko nikad pitao nije...