DŽABE BLOKIRAŠ BROJ, IMAM JOŠ 8 KARTICA Poruka momka kojeg je ostavila devojka napravila buru na Tviteru!
Printscreen

Tviterom je počela da kruži urnebesna poruka Srbina koji je raskinuo sa devojkom, a potom joj poslao poruku u kojoj je "napljuvao" i nazvao "krmačom", da bi joj nedugo zatim poslao i jedno "volim te". 

- Džabe blokiraš broj, imam još 8 kartica, to što si ti sad na*rkana na mene jer si našla dečkića sa više para, jer ti se sve u životu svodi na novac, isfrustrirana krmačo, iz*rkavaj se na nekom drugom pred drugaricama jer ti tako raste ego, kontaktirao sam te isključivo zbog j*benog HBO naloga i reci osobama kojima si dala šifru da ne ulaze, zamolio sam te lepo - stajalo je u prvoj poruci, a potom joj je poslao da je voli. 

Komentari ispod ovog tvita su se samo nizali, a mnoštvo korisnica ove društvene mreže se klelo da se i njima dogodila slična ili identična situacija. Onda se potegla polemika o tome da je momak u pravu, te ako je u pitanju njegov nalog ima sva prava da joj piše i traži od bivše devojke da ne deli šifru sa svojim prijateljima, dok su drugi ubeđeni da je još uvek nije preboleo, pa joj je iz tog razloga i pisao. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading