TRANSFER TELEVIZIJSKE SUPER ZVEZDE: Uroš Davidović i “Dobra zemlja” nedeljom na AGRO TV
Promo

Reč je o jedinom i jedinstvenom televizijskom program koji je 365 dana u godini posvećen poljoprivredi. Agro TV je posvećen najaktuelnijim pitanjima i stručnim savetima iz oblasti agrikulture, hortikulture, stočarstva i ekologije. Gde se nalaze nova tržišta, šta treba proizvoditi i uzgajati, na koji način, kada je pravi trenutak za prodaju i kako se pripremiti za izvoz na evropsko tržište su samo neke od tema kojima se bavi ovaj medij.

TRANSFER TELEVIZIJSKE SUPER ZVEZDE: Uroš Davidović i “Dobra zemlja” nedeljom na AGRO TV

Promo

 

Takođe, u cilju daljeg snaženja i poboljšanja kvaliteta programa, angažovan je Uroš Davidović, dokazani novinar i voditelj koji će ubuduće svake nedelje na AGRO TV u okviru emisije “Dobra zemlja” olakšavati posao poljoprivrednicima u Srbiji. - Dobra zemlja, apsolutno najgledanija emisija o poljoprivredi na svim kanalima je od prošle nedelje na pravom mestu, AgroTV-u, tako da vam i ove nedelje donosimo fantastične i neverovatno raznolike teme. Od eksluzivnih mašina od po 400 konjskih snaga do traktora koji su napravljeni „za narod”. Od priča o stotinama hiljada tona ruskog đubriva do priče običnih ljudi koji se bave proizvodnjom cveća. Preko Smedereva od Subotice do Paraćina, preko Mitrovice, od Čačka do Požarevca i ove nedelje posvećena ekipa je prešla preko hiljadu kilometara da vam donese najbolje priče srpske poljoprivrede. Mehanički smo testirali, i rasklopili TAFE traktor posle 5000 radnih sati i ponovo postavili pitanje, vredi li više od IMT-a? Šta je stradalo i da li je to traktor za 10 000 radnih sati? Ekološki a jeftnije, izolacija svinjaca i objekata najobičnojom trskom koja je možda bolja od stirodura? Čudno pitanje ali s dobrom poentom, koliko svinja vam treba za John Deer – samo su neke od teme koje će ubuduće u okviru emisije “Dobra zemlja” obrađivati Uroš Davidović.

TRANSFER TELEVIZIJSKE SUPER ZVEZDE: Uroš Davidović i “Dobra zemlja” nedeljom na AGRO TV

Promo

 

Bitan segment nove emisije, po rečima Davidovića, biće posvećen i predstojećim praznicima.

- Cveta li cveće u cvećarstvu dok se sprema prodaja za 8. mart, i još zanimljivije da li postoji lekovito cveće u saksijama? Šta je to “klik” rezidba i kako da istom pomotehničkom operacijom u različito vreme, smanjite ili povećate bujnost voća. Takođe, ubuduće, AGRO TV konkretno emisija “Dobra zemlja” biće jedinstveni informator za poljoprivrednike u kojem će gledaoci dobijati informacije iz prve ruke od najupućenijih.

- Ono što ne radi nijedna poljoprivredna emisija, potpuno drugačije, ministar poljoprivrede, lično i DIREKTNO odgovara na pitanja gledalaca, bez uvijanja, bez cenzure poljoprivrednici imaju prava da pitaju šta god žele. “Dobra zemlja”, nema bolje od nje, na AgroTV-u, regionalnom specijalizovanom kanalu za poljoprivredu i život na selu, premijerno izdanje svake nedelje od 8h ujutru, reprizni termin istog dana popodne u 18h.

TRANSFER TELEVIZIJSKE SUPER ZVEZDE: Uroš Davidović i “Dobra zemlja” nedeljom na AGRO TV

Promo

 

Uroš Davidović je rođen u Smederevskoj Palanci, a studije veterine na Veterinarskom fakultetu u Beogradu završio je 2006. godine u roku. Tri puta je proglašavan za najboljeg studenta Veterinarskog fakulteta, a 2004, pre završetka školovanja, počeo je sa radom kao novinar zajedno sa pokojnim Zaharijem Trnavčevićem, u emisiji "Znanje na poklon".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading