MINISTARSTVO PROSVETE DONELO ODLUKU Produžen raspust!
Alo

 

Na osnovu toga će neradni dani za učenike biti i 17. i 18. februar.

Predlog o produžetku raspusta iznet je na sastanku Tima za škole.

"Nakon brojnih konsultacija i nakon sagledavanja celokupne situacije i predviđanja da se pik ovog talasa virusa očekuje sredinom meseca doneo sam odluku o produžetku raspusta. Učenici će spajanjem vikenda, državnog praznika i dodatna dva dana imati ukupno 9 slobodnih dana. Prvi radni dan biće ponedeljak, 21. februar". rekao je ministar.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
ja

04.02.2022 12:38

Vi kao sve usavrsili i sad fino odmarate kkod nas u ch ima puno pozitivnih i nista ne stoji deca cn ni jednog dana nisu ostajala kuci niti je skola zatvorena .

ljubica

04.02.2022 13:33

Izgleda da su prosvetari poseban sloj ljudi na koje ciljano ide virus. Predlažem da ovih planiranih 9 dana oni provedu u Maksiju, Tempu, Lidlu i ostalim trgovinskim centrima i tamo će dobiti imunitet i očeličiti se jer se ovi radnici ne zaražavaju pošto ne kukaju i niko ništa ne piše o tome.

Rade

04.02.2022 15:48

Naravno da treba cuvati zdravlje.Mnogo je bolesne dece i prosvetara.Ovi sto daju negativne komentare ne znaju da treba predavati i ispitivati sa maskom.U ucionici na malom prostoru gde nema propisane distance i gde ima ucenika koji nece da nose maske.A deca prenose virud.Ucionica nije ni maksi ni druge prodavnice