„Mr. D“ produžio besplatnu dostavu do 15. februara
Promo

Mr. D, nova aplikacija za dostavu hrane i namirnica produžila je period besplatne dostave do 15. februara. Servis, koji je nedavno počeo sa radom, dostupan je u Beogradu, Nišu, Novom Sadu i Kragujevcu.

„Odlučili smo da obradujemo naše korisnike tako što ćemo promo period besplatne dostave produžiti do 15. februara. Jako nam je drago što smo za kratko vreme uspeli da stignemo do rekordnog broja narudžbina. Verujemo da će taj broj iz dana u dan rasti, pogotovu što smo za naredni period pripremili veliki broj akcija i popusta“, rekao je Marko Stanković, komercijalni direktor Mister D-ija.

 

Servis Mr. D ostvario je saradnju sa preko 550 popularnih restorana kako u glavnom gradu, tako i Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu.

„Planiramo veliko širenje našeg servisa. Naredna stanica nam je Pančevo, a nakon toga slede i Subotica, Kraljevo, Čačak, Kruševac i Leskovac. U trećoj fazi planirano je širenje i van granica Srbije. Pored širenja dostupnosti naše usluge, nastavićemo i sa humanitarnim radom. Početak smo obeležili lepom akcijom deljenja obroka medicinskim radnicima i društvena odgovornost će sigurno biti jedna od stvari po kojoj će se naš servis izdvojiti i postati prepoznatljiv“, dodao je Stanković.

Korisnicima je aplikacija dostupna pod nazivom Mister D sa App ili Play stora.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading