NENAD PERIŠ IMA SUMNJU Matej je susreo nekog dole kod Save, a ovo je najveće pitanje
Tanjug/Alo kolaž

Ovako započinje svoju ispovest Nenad Periš, otac nestalog mladića Mateja iz Splita koji je pre tačno mesec dana misteriozno nestao u centru Beograda. Kobne noći Matej je izašao sa prijateljima u provod u klub “Gotik” kada je iz idalje nepoznatih razloga oko 1.40 sati izašao iz kluba i trčeći se uputio ka Promenadi.

OTAC MISLI DA JE MATEJ ŽIV NIšta ga neću pitati!

Od tada pa do danas, tačno mesec dana o slučaju Matejevog nestanka pojavile su se brojne informacije. Mahom nagađanja, a od Mateja ni traga ni glasa. Policija svakodnevno pretražuje teren, pokušava da dođe do novih saznanja koji će okriti šta se kobne noći dogodilo. A Matejeva porodica čeka...Čeka da sazna gde je Matej.

NEIZVESNOST

- Mesec dana sam u neizvesnosti u čekanju odgovora gde je Matej. Kako vreme prolazi tako je neizvesnost sve veća. Ali ne gubim nadu i nadam se da ćemo ga pronaći živog koliko god šansa za to deluje manja. Dokle god me nešto ne uveri u suprotno ja ću se nadati - priča Matejev otac Nenad.

OGLASILA SE HRVATSKA POLICIJA Direktor Milina podelio važne informacije o Mateju Perišu!

Nenad Periš nalazi se u Beogradu od 2. januara, kada je iz Splita došao kako bi pomogao u potrazi. Od tada on je smešten kod prijatelja i čeka...

- Okružen sam njima. Oni mi pomažu i uz mene su. Nisam želeo nikog dovoditi od članova moje porodice, mislim da je dovoljno da ja budem tu. Pokušavam pomoći istražiteljima policije, tu sam za njih - kaže on.

Kako kaže, Matejeve sestre ga zovu svaki dan nekoliko puta.

- Trudim se da se brinu oko svojih problema, da razmišljaju o drugim stvarima, ali ne. One čekaju svog brata - dodaje Periš.

ZAUSTAVLJAO TAKSI TRI PUTA

Prema njegovim rečima, većinu informacija koje se plasiraju ne čita, a ne bi voleo, dodaje on, da ljudi na slučaju njegovog sina “prave priču”. Na pitanje da li je za ovih mesec dana spavao, kaže: “Probudim se tokom noći, pa razmišljam”.

- Sve ovo vreme mi kroz glavu prolazi mnogo toga. Rekonstrukcija samog događaja, od izlaska iz “Gotika” dolaska do reke. Zaustavljanja taksija. On je taksi tri puta zaustavljao. Razmišljam i o mogućnosti da je susreo nekog dole kod Save. Na kraju svega najveće pitanje je gde se nalazi Matej - kaže on sa teskobom u glasu i dodaje da nije uspeo mnogo toga da odgovori sam sebi.

MISTERIOZNA PORUKA Matej je živ! Ona sve laže (FOTO)

- Video snimci su problematični, jer nemaju dobru rezoluciju. Pitao sam da se softerski pročiste te slike, jer mislim da tu postoji odgovor. I Veliko ratno ostrvo gde je poslednji put uočen signal mobilnog... Je l Matej bio tamo? Ovo je komplikovan slučaj, mnogo pitanja i odgovora, još je uključeno i mnogo emocija - priča Matejev otac.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading