TELEFON MATEJA PERIŠA KRIJE TAJNU Njegov razgovor sa taksistom je prava misterija
Alo! Ilustracija /J.V.

Nesrećni otac kaže da se istraga nije mnogo pomerila prethodnih dana i da mu dve stvari nisu jasne – gde je želeo da ode Matej i zašto se vratio ka Savi kada mu je ona bila ispred.

MISTERIOZNA PORUKA Matej je živ! Ona sve laže (FOTO)

Čim je dobio informaciju da mu je sin nestao, u Beograd je došao Matejev otac Nenad Periš. On je svakoga dana na vezi sa policijom, koja ga obaveštava o svim informacijama dok koje su došli tokom istrage.

- Želim da budem ovde dok ne nađemo Mateja, kod sebe imam njegove stvari koje mogu pomoći psima u policijskoj potrazi i sarađujem sa srbijanskim policijskim vlastima, kako bi što pre rešili ovaj košmar - kaže Nenad Periš.

Otac nestalog Splićanina kaže da, iako je prošlo mesec dana, misli da je Matej živ. Da je siguran da ima mogućnost on bi njega ili nekog drugog pozvao i javio se. Želeo bi da iskoristi trenutak i kaže sinu da:

- Prošlo je 30 dana, a niko ne zna gde je tačno moj sin. Ono što mi je za sada poznato jeste da je mobilni bio u reci i da je došao do Velikog ratnog ostrva. Nemamo sliku Matejevog ni ulaska ni izlaska iz vode. Ono što sam ja video gledajući kamere primetio sam da je moj Matej tri puta zaustavljao taksi. Sa dvojicom nije komunicirao, već samo sa trećim taksistom koji mu odbija vožnju. To mi govori da je on definitivno negde hteo otići. Taksi mu je bio potreban - tvrdi Periš i kaže da "sve u vezi telefona govori da je Matej u reci".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Nada

30.01.2022 19:23

Zasto je razgovor sa taksistom prava misterija ? Sta radi policija ? Dali je uopste bilo komunikacije ?