OGLASIO SE LEKAR KOJEG JE PREBIO DEČAK (13) U KIKINDI Njegove reči su potresle sve (FOTO)
Foto: privatna arhiva

Incident se dogodio u četvrtak oko 18 sati zbog toga što je doktor Stojaković pokušao maloletnom pacijentu da uzme bris iz nosa.

MALOLETNIK (13) PSOVAO, PA PREBIO LEKARA Šok scene u Domu zdravlja u Kikindi, roditelji NE REAGUJU, a kada je došla policija...

- Tinejdžer je počeo je da psuje lekara i medicinsku sestru. I tu se nije zaustavio. Usledili su iznenadni udarci. Jedan, pa drugi i treći u predelu lica lekara, odnosno oka. Sve je trajalo samo nekoliko sekund. Vrata ambulatne i čekaonice bila su otvorena, pa su incident gledala i slušala druga bolesna deca i njihovi roditelji - kaže izvor za Informer.

Niko od roditelja koji su u tom trenutku bili sa decom nije se umešao u incident. Kad je povređeni lekar seo i stavio oblog na povređeno oko, ponovo se ispred njega pojavio ratoborni tinejdžer. Nastavio je da provocirao povređenog lekara.

Ni dolazak policijske patrole nije ga urazumio, pa se i dalje nedolično ponašao. Doktor Oliver Stojaković već 18 godina radi kao lekar, a nakon svega što mu se desilo nije bio raspoložem za razgovor:

- Razočaran sam, tužan i potišten - bilo je sve što je rekao dr Stojaković.

U kikindskoj policiji potvrdili su da im je prijavljen ovaj incident. Policija je izašla na lice mesta i utvrdila okolnostima događaja o čemu je obavestila Više javno tužilaštvo u Zrenjaninu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Ruzica

28.01.2022 20:53

Ne vaspitani dripac. Treba ga poslati u popravni dom jer roditelji nisu bili sposobni da ga nauce redu i vaspitaju kako treba. Ako je takav sa 13 godina, kakav ce biti sa 20. Pod hitno prevaspitanje za njegovo dobro.

Zli

29.01.2022 12:59

Kakav popravni dom,policija je trebala na licu mesta koske da mu izlomi,pa u stanicu na reprizu,posle toga ne bi se setio ni ton da povisi a nekoga da udari

Професор

30.01.2022 03:00

Шта би било да се доктор бранио и у самоодбрани озбиљно повредио овог монструма од детета, које кажете да је доктора и после пребијања наставио да вређа и понижавам доктора који је још и на свом радном месту? Питање веома озбиљно, пре свега за судство, али и за грађане, који не знају како да се понашају у оваквим ситуацијама, јер очигледно деца више нису деца, а родитељи одавно нису више родитељи (ове казнити затвором). Ово буквално наводи клинце да иду у криминал. Држава под хитно мора да мења законе.